2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و بی بی چک منفی ده روز بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 12679 بازدید | 66 پست

من دیروز دوباره یه ب ب چ گذاشتم اول منفی شد و بعد حدود ۴ ساعت قسمت t مثل اینکه رنگ پخش شده بود مارک مدیکور به نظرتون امیدی هست ، ماه پیش درست روز ۱۵ بعد آمپول پریود شدم ولی این ماه امروز روز ۱۵ ام ولی نشدم به نظرتون امیدی هست خیلی استرس دارم آز هم میترسم برم نشون نده ۲۸ ام موعدمه ولی امروز ۱۵ روز بعد آمپوله ، چیکار کنم الان 😔😔😔😰😰😰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز دوباره یه ب ب چ گذاشتم اول منفی شد و بعد حدود ۴ ساعت قسمت t مثل اینکه رنگ پخش شده بود مارک ...

من بی بی چک قبلا زدم ۱ ساعت بعد قشنگ خط داشت گفتن خط تبخیره اما صبر کن ۱-۲ روز دیگه باز بزن الهی که خوش خبر باشی و خبر بارداریت و بخونم

فولی ۲۵ هم خوب نیست خیلی بزرگه اکثرا نمیشه انشاالله این ماه خدا کمکمون کنه  

خدا کنه😔دعا کن برام الان روز ۱۰ تزریق hcg ۵ روزی مونده تا پریودم اما هیچ علائمی ندارم یه کمی سینه ام گز گز میکنه همین بعضی وقتا اونم 

خدا کنه😔دعا کن برام الان روز ۱۰ تزریق hcg ۵ روزی مونده تا پریودم اما هیچ علائمی ندارم یه کمی سینه ا ...

توکلت به خدا باشه چشم حتما اگه قابل باشم،  ولی به علائم اصلا توجهی نکن من ماه پیش تمام علائم بارداریو داشتم دیگه آخراش حالت تهوع هم داشتم 😆😆🤭🤭ولی پریود شدم ، این ماه هیچ امیدی نداشتم تا خط تبخیر دیروز  امروز هم راستش نتونستم تحمل کنم رفتم آز دادم ولی هنوز نرفتم جوابشو بگیرم احتمالا تا یکی دو ساعت دیگه برم جوابشو بگیرم تورو خدا برام دعا کن خیلی استرس دارم یعنی ممکنه

خدا کنه😔دعا کن برام الان روز ۱۰ تزریق hcg ۵ روزی مونده تا پریودم اما هیچ علائمی ندارم یه کمی سینه ا ...

شما این ده روز اصلا ب ب چ ندادین ، اگه بتونین تحمل کنین و ندین خیلی خوبه چون استرس برای بارداری مثل سم میمونه انشالله هرچی خیره 🙏🙏🙏🙏🙏

توکلت به خدا باشه چشم حتما اگه قابل باشم،  ولی به علائم اصلا توجهی نکن من ماه پیش تمام علائم با ...

انشاألله که بیای و خبر خوب بدی من امروز روز ۲۲ سیکلمه الان بی بی زدم منفیه حتی خط کاذب آمپوله hcg نیوفتاد 😔💔

یه هاله خیییییییلی کمرنگه که حتما واسه آمپوله

اانشالله روز ب روز پر رنگتر میشه ، من که تقریبا اثر آمپول از روز ۵ ، ۶ رفته بود و همیشه سفیده سفید میشد یه هاله کوچیک هم نداشت اینکه ماله شما روز ۱۰ هاله داشته خیلی امیدوار کننده ولی تا روز ۱۵ صبر کنین بعد دوباره تست بدین

انشاألله که بیای و خبر خوب بدی من امروز روز ۲۲ سیکلمه الان بی بی زدم منفیه حتی خط کاذب آمپوله hcg نی ...

متاسفانه جواب آزم منفی بود و بتا ۱.۲۵ بود 😔😔😔😭😭خیلی ناراحتم ای کاش صبر میکردم 

متاسفانه جواب آزم منفی بود و بتا ۱.۲۵ بود 😔😔😔😭😭خیلی ناراحتم ای کاش صبر میکردم 

حالا یه چیزی مثل خوره افتاده ب جونم ، میگم نکنه باردار باشم ولی آرم منفی کاذب باشه آخه خیلیا میگن اینطور شدن و بعد چند روز مثبت شده 

منم شرایطم تقریبا مثل شماست خواستم بدونم نتیجه چیشد ، منم امروز روز ۱۵ بعد آمپولمه ب ب چ یه هاله کمرنگ داره ولی آزمایش تیتر بتا دادم منفی بود ، یعنی دیگه تمام ؟؟؟ پس کی پریود میشم ؟؟ این سومین ماهه که آمپول میزنم ماه‌های قبل روز ۱۴ پریود شدم ولی این ماه امروز روز ۱۵ بود ولی خبری نیست 

و ببخشین که وقتتونو میگیرم من هم هیچ علائمی ندارم حتی علائم پریودی هم ندارم در حالی که ۴ روز تا موعدم مونده یعنی ممکنه آز اشتباه شده ویا اینکه تبدیل به کیست شدن من دوتا فولی ۱۳ و ۱۵ داشتم روز ۱۲ پری