2777
2789

یکماهه هرچی برای ی مشکلی دعا میکنم نذر میگنم چله میگیرم رفتم امامزاده دعا کردم گریه کردم هرکاری میکنم اجابت نمیشه

معجزه نیست یه چیزی که خیلی راحته که اتفاق بیفته

💔😔

دیگه دارم از خدا ناامید میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانمی میشناسم نیازمند هستن ۳تا بچه دارن واسه غذای بچهاش ک تهیه کنه قران دعا چله میخونه با هدیه مبلغ کوچیک خدا شاهده من خودم حاجت گرفتم با مراجعه به ایشون هم ب نیازمند کمک میکنی هم خدا میلینه دلت رو شاد میکنه ایشون تو پامیون کل کاربر ها میشناسن اگ خوایتین بگین ک آیدی پامیون یا ایتا شون رو بدم خدمتتون

یه خانمی میشناسم نیازمند هستن ۳تا بچه دارن واسه غذای بچهاش ک تهیه کنه قران دعا چله میخونه با هدیه مبلغ کوچیک خدا شاهده من خودم حاجت گرفتم با مراجعه به ایشون هم ب نیازمند کمک میکنی هم خدا میلینه دلت رو شاد میکنه ایشون تو پامیون کل کاربر ها میشناسن اگ خوایتین بگین ک آیدی پامیون یا ایتا شون رو بدم خدمتتون..

واقعا میخونه؟ مبشه ایدی شو بدی

سلام گلم اگر بخای من میتونم برات بخونم.. هم چله مثل حدیث کسا و عاشورا و ...  هم ۱۲۴ هزار صلوات 

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم واقعا میخونی

اگر خاستی درخاستت رو قبول کردم میخای آی دی روبیکامم بهت بدم ❤🌹 در هر صورت حاجترواشی انشاءالله ..

چله نادعلی حدیث کسا زیارت عاشورا مشلول یاسین و ...

۱۲۴ هزار صلوات .. ۱۴ نماز حضرت فاطمع‌.. ۱۴ نماز امام زمان .. ۵ نماز حاجت روز پنج شنبه ... و ..... هردعای دیگع خاستی درخدمتم

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزم درراجب تاپیک نایبت من یه خانومی میشناسم انجام میدم برای خودم خوندن حاجت گرفتم من حاجتم شفاگرفتنم بود ایشالا شماهم حاجت بگیری😘بهت درخواست دادم ادرسش وشمارش بدم برای پولشم خودش تعیین نمیکنه قیمت