2777
2789
عنوان

روزهای بعد از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 91 پست
اره نمیشه من عکسشونم دیدم ای خدا  چه حرفا که بهشون نمیزد 😣😣

لعنت به مرد خیانتکار

خیلی شبا خونه نمیومد به من میکفت سرکارم بعد پیاماشونو دیدم که به اون گفته بود شب بریم بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره من با یکی بود.همکارش بود.بیرونش کرد از کار.من هنوز شماره دختره رو دارم و چکش میکنم ج خانوم رو. ...

خیلیاشون نمیدونن طرف متاهله

البته بعضیام میدونن و اهمیتی نداره واسشون 

ولی کاش میفهمیدن بخاطر رابطه دو روزشون کاری میکنن اون خانوم پر از حس بد شه و تا سالها نتونه فراموش کنه

لعنت به مرد خیانتکار خیلی شبا خونه نمیومد به من میکفت سرکارم بعد پیاماشونو دیدم که به اون گفته بود ...

😣 

از من برا عقد بوده وقتایی که باهم  دیگه سرد شده بودیم از هم پیشم نمیمود زنگ نمیزد 

چتا رو که دیدم بهس میگف من پارک نمیام دیگه بیام میام خونه 

یا میگفت میخوای برات غذا سفارش بدم نمیخوای درست کنی 

دختره هم از این معتادا بود همش میگفت امشب کشیدم و عرق خوردم ی ج ب تمام بود 

بهش میگف عکس بفرسته و خیلی حرفا که اینجا جاش نیس بگم ای خدا 😭

😣  از من برا عقد بوده وقتایی که باهم  دیگه سرد شده بودیم از هم پیشم نمیمود زنگ نمیزد&nbs ...

خیلی سخته وقتی میبینی تو کل زندگی با سختی و بد اخلاقیاش ساختی اونوقت عشق و حال و حال خوبش رو واسه یکی دیگه برده

خیلیاشون نمیدونن طرف متاهله البته بعضیام میدونن و اهمیتی نداره واسشون  ولی کاش میفهمیدن بخاطر ...

دقیقا‌.شوهره من میگه اگه میدونستم عواقب کارم این میشه هیچوقت نمیکردم.شوهرم زد دستشو شکوند‌.تی وی شکوند.در کمد شکوند...حس کرد دیگه زندگیش داره از دست میره

یعنی ممکنه بازم تکرار کنه🥺 خب اگه بازم دوباره باهاش سرد باشم معلومه میره سمت بقیه 🥺😣

واقعا اگه شرایط طلاق داری توی این زندگی نمون

بستگی به ادمش داره ولی مگه قبلا باهاش سرد بودی که سمت کسی دیگه رفت؟

تو اگه شوهرت باهات سرد شه میری سمت کسی دیگع؟ اینا بهونشونه

خیلی سخته وقتی میبینی تو کل زندگی با سختی و بد اخلاقیاش ساختی اونوقت عشق و حال و حال خوبش رو واسه یک ...

اره خیلی به نظرت چند ماه دیگه برم چکش کنم ؟ بقیه میگن اگه دوباره به روش بیاری وقیح تره میشه و کلا شوهرم ی ادم خیلیی لجبازه و مطمئنم که دفع بعد انکار نمیکنه حتی دفعه اول وقتی عصبی بود و من هی سوال پیچش میکردم بدتر شد و گفت اره اینا زیدا و عشقام هستن