2777
2789
عنوان

روزهای بعد از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 91 پست
شیش ماه اره دقیقا منم همینطورم همیشه دلم میخواد چک کنم خیلی وقتا هم میگم به درک که هرکاری میکنه ول ...

من الان دارم خودمو گول میزنم که تکرار نمیکنه و فعلا و میگم سعی میکنم بیشتر بهش محبت کنم اه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من یکم بهتر شدم حداقل گریه نمیکنم خخخ  سعی میکنم خودمو اروم کنم ولی تا وقتی شوهرمو میبینم چ ...

با زنه کاری نکردی؟طرف مقابل شوهره من ی دختر مجرد بود.شوهرم نذاشت وگرن میخاستم زنگ بزنم بهش.ولی خودمم حس کردم کاره بیهوده ایه.شوهرم اول باید ادم باشه

من خ مطلب خوندم دربارش.میگن تا دوسال زمان میخاد ک کمرنگ بشه.من اوایل عشقم ب شوهرم بیشتر شد.چون حس کر ...

لعنت به ادم خیانتکار

جز خیانتش خیلی اذیتم کرد خیلی وقتا فکر میکنم روزهایی که من با بهونه عاشقی چشمامو روی اذیتاش میبستم این ادم انقدر وقیح بوده که خیانتم کرده

شیش ماه اره دقیقا منم همینطورم همیشه دلم میخواد چک کنم خیلی وقتا هم میگم به درک که هرکاری میکنه ول ...

دقیقا عین منی.گاهی چک میکنم گاهی میگم ولش کن.البته چک میکنم ک اگه چیزی دیدم زودتر برم ک عمرمو تلف نکنم.

با زنه کاری نکردی؟طرف مقابل شوهره من ی دختر مجرد بود.شوهرم نذاشت وگرن میخاستم زنگ بزنم بهش.ولی خودمم ...

به چندتا دختر میتونی زنگ بزنی؟ منم شماره دخترا رو داشتم ولی دیدم زنگ زدن بی فایده اس

به چندتا دختر میتونی زنگ بزنی؟ منم شماره دخترا رو داشتم ولی دیدم زنگ زدن بی فایده اس

شوهره من با یکی بود.همکارش بود.بیرونش کرد از کار.من هنوز شماره دختره رو دارم و چکش میکنم ج خانوم رو.چطور دلشون میاد وارد زندگیه مرد متاهل میشن