2777
2789

بچه ها با خونه. جدید یه کوچه فاصله داریم نزدیک ،کسی میدونه هزینه کامیون چقده واس اسباب کشی؟

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

دوستان عزیزم ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم.... 

چون با اینکار فقط داریم بازدیدهاشون رو بالا میبریم و به نفعشونه.... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا اصلا تاپیکی نزنیم چه اعتراضی و چه درمورد مسائل دیگه....

لطفا همکاری کنید باهامون....

اگر موافق هستید اینجا بگید موافقم و این متنو کپی کنید و بصورت تاپیک بزارید دقیقا با همین عنوان.... 

امیدوارم این روش جواب میده...

فقط لطفا همکاری کنید...

این تاپیکمو کپی کنیدو بصورت تاپیک بزارید....

اینجاهم بگید موافقمو از فردا هیچ تاپیکی نزارید برای یمدت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدیوار شماره بردار زنگ بزن هرجایی متفاوته قیمتا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

با شرکت به ظاهر ظریف بار  ولی ظریف بار اصلی نیست الان براتون اطلاعات کاملشو میذارم اینا راهزنن قیمت پایین میدن بعد میان یخچال رو نگه میدارن میگن ۱۰ تومن به هیچ عنوان گول نخورید حواستون باشه 

09903897213 شماره راننده اینه

02122039437

02188451978

02144363698

اینا شماره شرکتشونه

اینا سایتاشونه 

چندتا سایت دیگه هم دارن 

آدرسم ندارن ولی من پیدا کردم از طریق اینترنت 

با شرکت به ظاهر ظریف بار  ولی ظریف بار اصلی نیست الان براتون اطلاعات کاملشو میذارم اینا راهزنن ...

همین بلارو امروز سر ما آوردن میخوام ازشون شکایت کنم اول میگن ظریف باریم بعد میگن نه ظریف کاریم کلاهبردارهای شیادی اند که دومی ندارن عزیزم اگه ممکنه ادرسشونو بهم میدی میخوام شکایت کنم 

بیست کوچه فاصله با یه کوچه هیچ فرقی ندارن. تا شعاع ۲۵کیلومتر یه قیمته.باربری طبق زمان و ساعت هست.هر چه زمان و ساعت بیشتر بشه هزینه بیشتری پرداخت میکنید بعضی مواقع جابجایی اثاث از یک کوچه به یک کوچه با طولانی شدن ساعت بیشتر از جابجایی اثاث از یک استان به استان دیگری هست.

از طبقه اول به  طبقه ۱ یا ۲ یا ۳ یا ۴.  با 3ساعت کار خاور و۴کارگر(متشکل از بارچین و ۳کارگر در پله) بدون داشتن وسایل سنگین ۴میلیون با وسایل سنگین هر وسیله ای طبقه ای ۶۰هزار اضافه میشه .در بار بین استانی ساعتی نیست قیمت کلی حساب میشود