2777
2789

حالم شدیدا بده و افسردگی بدی گرفتم دوستان 

ایا بینتون کسی مثل من بوده ؟؟

دوماهه عمل کردم خدا گواهه زندگیم انگار جهنم شده و روزی نبوده بگم خدایا. واقعا پشیمونم 😔🥺🥺🥺ظاهر دماغم بد نشده فقط دچار وسواس شدید شدم و همش خودمو بابتش سرزنش میکنم

گلم میدونم حالت بده ولی بیا همکاری کنیم دورت بگردم 

عزیز دلم اگه چند روز هیچ تاپیکی جز تایپک اعتراضی نزنیم مجبور میشن قابلیت حذف رو بهمون بدن 

تاپیک های متفرقه رو جواب ندید و تاپیک های متفرقه نزارین ممنونم ازتون لطفا متحد باشیم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فکرش بیا بیرون . وقتی ظاهر بینی خوب شده دیگه چی میخوای ؟

منم عمل کردم انقدر درد دارم که فقط میگم این روزا تموم شه و راحت شم دیگه اصلا سایز برام مهم نیست 😃

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
حالم واااقعا بده 😔😔😔😔

دورت بگردم من میفهممت ولی همگیمون متحد شدیم ازت خواهش میکنم متحد شو بزار ب‌خواسته هامون برسیم 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

وسواس در مورد چی مثلا؟

مثلا درمورد سرما و زمستون که ایا سخت میشه برام 

یا اینکه انگار حس میکنم یه چیز سفت وسط صورتمه و انگارمال خودم نیس 

همش استرس اینکه دماغ عملی دردسره 😔

اسی اگه خیلی شدیده وسواست برو روانپزشک چون توی تمام ابعاد زندگیت تاثیر بد میزاره وسواس سعی کن سرتو ...

اتفاقا دارو میخورم خاهر بهتر شدم ولی حال روحیم و افکار منفی دمار از روزگارم دراورده بخدا

میگن که درد نداره شما درد داری؟

دردش زیاد نیست فقط نمیتونی نفس بکشی یا چیزی بخوری .

الانم حس میکنم یکی از بخیهام داره باز میشه دارم غصه میخورم بیشتر در عذابم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
اتفاقا دارو میخورم خاهر بهتر شدم ولی حال روحیم و افکار منفی دمار از روزگارم دراورده بخدا

اولین نفر خودت به خودت میتونی کمک کنی

به محض اینکه فکرای بد اوند ذهنت سریع عوض کن مثلا فیلم ببین سرتو گرم کن به موضوع دیگه فکر کن 

سخته ولی میشه..