2777
2789
عنوان

کیا بعد عمل بینی دچار وسواس فکری شدن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 50 پست
دردش زیاد نیست فقط نمیتونی نفس بکشی یا چیزی بخوری . الانم حس میکنم یکی از بخیهام داره باز میشه دارم ...

اگه میدونسم عمل. بینی اینطوریه خدا گواهه اگه سمتش میرفتم خیلی عمل مسخره ایه

دردش زیاد نیست فقط نمیتونی نفس بکشی یا چیزی بخوری . الانم حس میکنم یکی از بخیهام داره باز میشه دارم ...

تامپون داری؟

ببخشید هزینه عمل چقدر شد؟

بخیه رو به دکتر بگو ..شایدم خودت فکر میکنی و حساس شدی و بخیه اوکیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین نفر خودت به خودت میتونی کمک کنی به محض اینکه فکرای بد اوند ذهنت سریع عوض کن مثلا فیلم ببین سر ...

بخدا فیلم میبینم به دماغا فقط نگاه میکنم حتی بیرون میرم دماغارو نگا میکنم روح و روانم ریخته بهم کلا

یک کاربر رو همین جا دیدم

وسواس داشت

بعد از چند سال  و فکر کنم دو بار عمل

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تامپون داری؟ ببخشید هزینه عمل چقدر شد؟ بخیه رو به دکتر بگو ..شایدم خودت فکر میکنی و حساس شدی و بخی ...

تامپول رک دیروز کشیدم .

۴۲ ونیم 

نه واقعا دارم نخ رو میبینم .دکترم فقط روزای زوج هست حالا تا فردا ببینم چی میشه .

خدا کنه مشکلی نباشه . دعا کنید برام 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
اهمیت نده بهشون بینی مهران رجبی رو ببین انگیزه بگیر    

اره کاش منم بجای دماغم اعتماد به نفسمو عمل میکردم و سمتش نمیرفتم که الانم افسردگی بگیرم 

کاش ماها همونطوریکه خدا خلقمون کرده دوست داشتیم خودمونو