2777
2789
عنوان

مامانایی که به بچه هاتون شیر دادین، کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 78 پست
ببین برگ کلم بزار روش دردو میکشه. مال من دوروزه خشک شد با برگ کلم. خانه بهداشت متخصص تغزیه گف اینکار ...

برگ کلم رو هم میخرم تست میکنم. مدل ماساژ رو نفهمیدم. مهمه حتما این مدلی ماساژ بدم یا هر جور فقط خالی بشه کافیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم احساست رو درک میکنم اما بهتره که سعی کنی بیشتر به وعده های غذاییش برسی وباهاش وقت بگذرونی تاک ...

اره دیگه دیشب تا صبح گریه هامو کردم و صبح یه ویزیت تنلاین اطفال هم گرفتم و بعد هم مشورت دوستان اینجا. حالم امروز بهتره، فقط درد سینه دارم

از نظر غذا مامانم بنده خدا بهش میرسه ولی باید سرشو بیشتر گرم کنم.

منم پسرم 21 سالشه

خیلی دوست دارم شیرشو قطع کنم،ولی دلم نمیاد

اصلا وقتایی که تو بغلم خودشو جا می‌کنه شیر میخوره،انگار کل دنیام تو بغلمه

نمی‌دونم چکار کنم،میترسم دو سالشم تموم شده باز من نتونم شیرشو قطع کنم🥺

آهای خدایا...می‌شنوی صدامو؟خیلی گله دارم ازت🥺🥺
منم پسرم 21 سالشه خیلی دوست دارم شیرشو قطع کنم،ولی دلم نمیاد اصلا وقتایی که تو بغلم خودشو جا می‌کن ...

من هم قبل این خیلی دوست داشتم بگیرمش، اما بعدش به خاطر همین بغل اومدن و شیرین کاریاش برای شیر خوردن خیلی دلم گرفت

بعضیا بهم اینو گفتن ولی ماه پیش به دکترش که گفتم، گفت مهم نیست و بگیر حالا فعلا ۲ روز و ۲ شبه که نخ ...

بسلامتی موفق باشی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
برگ کلم رو هم میخرم تست میکنم. مدل ماساژ رو نفهمیدم. مهمه حتما این مدلی ماساژ بدم یا هر جور فقط خالی ...

اخه چون میگی سفت شده درد میکنه این مدلی دردش کمتره . 

دست چپتو بزار بالای میمی دست راستتو زیر میمی ماساژ بده. 

فقط دلم به همین راحتیش خوشه و اینکه مدام با خودم تکرار میکنم باید میگرفتم، چه امروز چه ۳ ماه دیگه ول ...

عزیزم شما مادر هستی و این احساسات طبیعیه،نگران وروجک نباش تو این سن شیر مادر زیاد فایده نداره برا بچه،غذا بهتره براش،حالا یه هفته بگذره میبینی هین خیالش نیس و شلوغ کارترم شده تازه

عزیزم شما مادر هستی و این احساسات طبیعیه،نگران وروجک نباش تو این سن شیر مادر زیاد فایده نداره برا بچ ...

نمیدونم من عجیبم یا همه همینن. ولی خیلی ناراحتم از اینکه یهو عصبی شدم و تلخک رو زدم. همش میگم ای کاش بهش قشنگ شیر میدادم، بعد ازش میگرفتم. فقط از اینکه اخرین بار شیر خوب نخورد ناراحتم، یعنی همش منتظرم یکی بگه بهش شیرشو بده. همش انگار یه بغضی تو گلومه، پخم کنن گریه ام درمیاد

ناراحت نباش عزیزم،من دقیقا بعد اینکه بچم و از شیر گرفتم یکم آب ریخت سینه بچم سوخت حالا خودمم ب لحاظ روانی درگیر از شیر گرفتنش بودم اون موقع همش میگفتم بذار دوباره شیر بدم حداقل اینجوری آروم میشه پماد میزنم یا زخمش و میشورم،ولی مامانم گفت داری بهش دوبار دوبار ظلم میکنی چون اون طفلک تازه عادت کرده الان بهش بدی تا بزرگ بشه باید بدی چون وابسته ترش میکنی منم دیدم راست میگه ندادم دیگه،ولی منم مث شما تا نزدیک دوماه غصه میخوردم و گریه میکردم چون شیر میومد تو سینم و خشک نمیشد اصلا،میدیدم شیر دهرم دلم کباب میشد