2777
2789
عنوان

مامانایی که به بچه هاتون شیر دادین، کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 78 پست
ناراحت نباش عزیزم،من دقیقا بعد اینکه بچم و از شیر گرفتم یکم آب ریخت سینه بچم سوخت حالا خودمم ب لحاظ ...

وای خیلی حس بدیه اینکه سینه پر شیره و نباید بهش بدی

منم مامانم دقیقا حرف مادرتون رو میگه.

وای خیلی حس بدیه اینکه سینه پر شیره و نباید بهش بدی منم مامانم دقیقا حرف مادرتون رو میگه.

من بیشتر از پسرم بیقرار بودم،ولی اخرش ب این نتیجه رسیدم اینم یه چالش از روند رشدش هست و باید پشت سر بذاره،اینجوری دیگ‌ خودم ومتقاعد کردم،ولی اگ میدونستم اینقد خودشم راحت و مستقل میشه همون بعد ۱۸ماهگی میگرفتم،بچه یکم مظلوم میشه ولی چند هفته بعد خیلی مستقل و شلوغ کار میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر از پسرم بیقرار بودم،ولی اخرش ب این نتیجه رسیدم اینم یه چالش از روند رشدش هست و باید پشت سر ...

منم دقیقا همین وضعم، فقط خودمو با این دلایل و توجیهات آروم میکنم.

ایشالا ما هم زودتر به این آرامش برسیم.

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و منابع علمی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.