2777
2789
عنوان

مامانایی که به بچه هاتون شیر دادین، کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 78 پست
نه عزیزم نگران نباش این حس مادرانه است ک گریه میکنی من خودمم تا دوشب بچم ک میخوابید گریه میکردم تا ص ...

خدا کمک کنه. 

بی نهایت اذیت میکرد،از صبح تا شب،شب تا صبح  یکسره بهم اویزون بود برای شیر، دیگه عصبی میشدم از دستش، به همین خاطر یهو تلخک رو زدم ولی بعدش پشیمون شدم.

آره اینجوری وابستگیش چندبرابر میشه،بچه منم شدید وابسته بود من تو یک ماه ب مرور گرفتم اینجوری ک روزا ...

پس دیگه نمیدم بهش. منم سعی کردم تو طول روز رو کم کنم، ولی یه وقتایی اصلا قبول نمیکرد و حتما شیرشو میخواست،دیگه حسابی کلافه ام کرده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا که گرفتی دیگه تحمل کن ..ولی فصل گرما برای شیرگرفتن بچه خوب نبود اب بدنش کم میشه وببخشید ا ...

بعضیا بهم اینو گفتن ولی ماه پیش به دکترش که گفتم، گفت مهم نیست و بگیر

حالا فعلا ۲ روز و ۲ شبه که نخورده. امروز روز سومه

خدا کمک کنه.  بی نهایت اذیت میکرد،از صبح تا شب،شب تا صبح  یکسره بهم اویزون بود برای شیر، ...

دقیقا منم واسه همین زود از شیر گرفتم شبا تا صب سینم دهنش بودنمیزاشت یه دیقه بخوابم روزم همینجور 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
یه سوتین سفت پوشیدم. اما سینم انگار که قلوه سنگه. نمیتونم اصلا بخوابم

اب خوراکی باعث میشه 

بخاطر جنبه مذهبی روزه نمیگم به جهت اینکه بدنتون افت کنه

نویسنده رمان همخونه شرقی و این بود زندگی کاربر سال۸۷نی نی سایت
پس دیگه نمیدم بهش. منم سعی کردم تو طول روز رو کم کنم، ولی یه وقتایی اصلا قبول نمیکرد و حتما شیرشو می ...

منم بخاطر اذیت هاش ک همش آویزون بود همش بیقرار سینه بود ولی بعدش مستقل شد خودشم راحت شد

دقیقا منم واسه همین زود از شیر گرفتم شبا تا صب سینم دهنش بودنمیزاشت یه دیقه بخوابم روزم همینجور  ...

اخ دقیقا. یعنی صبحا خشک میشدم از این یه ور موندن

صبح به جای اینکه سر حال باشم، خسته تر بودم

این ۲ روز همه که کارم گریه اس.‌میگم حاضرم اون سختیا رو تحمل کنم، کاش بشه بهش بدم

نمیدونم این چه حس لعنتیه اومده سراغم از دیروز که میاد باهاش حرف میزنه و بوسش میکنه و با یه حالی نگا ...

عزیزم.... سعی کن لباس باز نپوشی و سی‌نت رو نبینه کلا،کم کمم یادش میره 

با ی بار چیزی نمیشه عزیزم

ایشالا که زودتر عادت کنه تا منم از این بیقراری دربیام

حالا شما یدفه گرفتی نمیدونم چطور بشه،ولی هرموقع احساس کردی سینه بخاد زودتر بهش غذا یا خوراکی مورد علاقش و بده زودتر سینه از سرش میفته،چون بچه بیشتر گشنه بشه سینه میخاد،بغلش کردی جوری بگیر سرش رو شونت باشه نه رو سینه ک باز دلش بخاد یه هفته نشده عادت میکنه

عزیزم.... سعی کن لباس باز نپوشی و سی‌نت رو نبینه کلا،کم کمم یادش میره  با ی بار چیزی نمیشه عزی ...

اره لباسم‌ باز نیست.‌فکر کنم نباید اصلا بشینم، چون میاد سراغش

حالا شما یدفه گرفتی نمیدونم چطور بشه،ولی هرموقع احساس کردی سینه بخاد زودتر بهش غذا یا خوراکی مورد عل ...

غذا خوردنش که بهتر شده، دقیقا تا میاد بغلم میره سراغش ولی نمیخوره،فقط نگاه و حرف و ...که منو دیوونه میکنه