2777
2789

من بچم نزدیک به ۲۱ ماهشه، و بسیار به شیر خوردن عادت و وابسته بود. از روز یکشنبه از ظهر یکباره(تلخک) شیر رو قطع کردم.و تا الان فقط یکبار در حالت خواب شیر خورد. آیا دیگه شیر رو کلا قطع کنم؟ اگر دوباره بهش بدم بیشتر اذیت میشه؟

سینه خودم داره منفجر میشه

خودم بیقرار تر از بچمم، انقدر گریه کردم. پشیمونم که ۳ ماه زودتر گرفتمش

به نظر من اون ۳ ماهو هم بده بعد بدون عذاب وجدان و باخیال راحت از شیر بگیرش

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

من کم کم کم ازشیرگرفتم نه خودم اذیت شدم نه بچه ام 

اگرم شیردیگه ندادی برو حمام زیردوش سینه ها توماساژ بده یک کم خالی کن 

کم کم خشک میشه نترس اون یک کم دوشیدن اشکال نداره 

بمونه توسینه ات بده یک کم رابایدبدوشی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه،دیگه بهش نده ک زجر میدی قشنگ،درسته خود مادر بیشتر اذیت میشه منم اینجوری بودم تا ۳ماه بعد دلم میخواست باز شیرش بدم ولی مامانم گفت فقط بچه رو عذاب میدی دیگه خودم حفظ کردم،چون زنداییم بعدش دوباره داد و تا الان دخترش اذیته و حتی گاخی سینه ک شیر نداره میگیره تو دهنش ۵سالشه

نه اتفاقا بهترین کارو کردی چون الان دیگه بچت میتونه همه غذایی بخوره و شیر تو فایده ایی واسش نداره بجای شیر خودت میتونی شیر محلی یا پاستوریزه بهش بدی

من خودم پسرمو 6ماه زودتر از شیر گرفتم 

نه عزیزم اگر خیلی بیقراری نمیکنه دیگه نده بهش اما اگه خیلی اذیت شد توخواب بهش شیر بده،،خودتم ناراحت نباش این احساسی هست که همه مادرا دارن وقتی که بچرو ازشیر میگیرن،منم دختر کوچیکم 21ماهگی از شیر گرفتم 

نه اصلا نده دیگه، چرا گریه میکنی مگه 21 ماه کمه!؟ اون ب غذا احتیاج داره نه شیر! در حقش محبت کردی داره مستقل میشه گریه نکن... 

برو حموم زیر دوش آب گرم. ماساژ بده بعد بیا بیرون ب پشت دراز بکش و با کرم سینه اتو ماساژ بده بذار شیر خارج بشه، خیلی راحت میشی، ی مسکن هم بخور راحت شی

به نظر من اون ۳ ماهو هم بده بعد بدون عذاب وجدان و باخیال راحت از شیر بگیرش

هی وسوسه میشم بهش بدم، خودمو کنترل میکنم. میگن اینجوری بیشتر اذیت میشه. ای کاش اینکارو نمیکردم

من کم کم کم ازشیرگرفتم نه خودم اذیت شدم نه بچه ام  اگرم شیردیگه ندادی برو حمام زیردوش سینه ها ...

اخه فقط اویزونم بود مگر اینکه بیرون و تو مهمونی بودیم. 

یه کم خالیش کردم اما عین سنگه

کامل خالی کنم که نرم بشه؟

بنظر منم حالا که از شیر گرفتی دیگه نده.اینجوری بیشتر اذیت میشه

منم دخترم بیست سه ماهست هنوز نگرفتم.دختر منم خیلی وابستست 😢

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مبارکه،دیگه بهش نده ک زجر میدی قشنگ،درسته خود مادر بیشتر اذیت میشه منم اینجوری بودم تا ۳ماه بعد دلم ...

دقیقا هی میرم سینمو میشورم که تلخیش بره بهش بدم. خودم دارم دق میکنم. همش میگم چه غلطی کردم.

واقعا اگر دوباره بدم اذیت میشه؟مامانم هم میگه اینکارو نکن

نه دیگه بهش نده منم دخترم یک و سالو ۸ ماهه بود یه دفه از شیر گرفتم دوشب اذیت شدم تموم شد رفت در عوضش بچم افتاد ب غذا خوردن اشتهاش بیشترشد خداروشکرالان همه چی میخوره دوسالو نیمشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
نه اتفاقا بهترین کارو کردی چون الان دیگه بچت میتونه همه غذایی بخوره و شیر تو فایده ایی واسش نداره بج ...

با همین دلایل گرفتمش، اما دلم داره میترکه

یه کاری میکنه که نگو، دیشب وقتی خوابید فقط گریه کردم

سلام عزیزم

تجربه من مادر مادر

دختر خوب دیگه بعش شیر نده و خدا صبرت بده پارک بردن مدام تو خواب بغلو دیگه هزار دردسر یادش میره

حالا شماخودت 

مامان جونی

سینه هاتونو محکم محکم ببندید 

روزه بگیرین اگه بتونید بی سحری عالیه

تا سه روز استامینوفن و سفکسیم بخورید 

و وقتی نجات پیدا کردین بگین

وای چه خانمی به تورم خورد از درد سینه نجاتم داد

نویسنده رمان همخونه شرقی و این بود زندگی کاربر سال۸۷نی نی سایت
نه عزیزم اگر خیلی بیقراری نمیکنه دیگه نده بهش اما اگه خیلی اذیت شد توخواب بهش شیر بده،،خودتم ناراحت ...

اگر از اینکه میگن دوباره دادن بیشتر اذیتش میکنه نبود، بهش میدادم. تا قبل اینکه بگیرمش همش میگفتم کی میشه شیر ندم راحت بشم. اما این ۲ روز فقط کارم گریه اس