2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۱۴۹۶ هیچ کدوم از ما نیستیم وقتی مشکلی پیش میاد با فکر بهش اروم میشم

ازیه جهت خوبه که دلبسته دنیا نشیم

از جهت دیگه که وابسته عزیزامون هستیم تلخ میشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
چند روز پیش فیلم عروسی عروس عممو گذاشته بودیم واسه ده سال پیش بود تا وسطاش داشتیم می‌خندیدم یهو دیدی ...

وای ماهم فیلم عروسی داییمم و میدیدیم واسه بیست سال پیش گفتیم انگار قطعه بهشت زهرا 😭

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
ننه جان  آخه تناسخ که حسی ذاتی نیست که  اشکال نداره خوب باش  هر طوری دوست داری ...

نه به نظر من ذاتیه

شایدم دارم به خودم تلقین میکنم.

ولی من حتی حس میکنم این زندگی چهارم پنجمم باشه

جاهایی رو میبینم ک قبلا نرفتم ولی میگم عه اینجا رو دیدم حتی میدونم پشت اون کوجه مثلا یه دیوار فلانی هس

یا بعضی وقتا میگم این لحظه رو دیدم و میدونم چن لحظه بعدش چ اتفاقی قراره بیفته یا چه حرفی از دهن طرف در بیاد

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
شاید روحش درگیره براش خیرات کنید قرآن بخونید

بابام خیلی نازنین بود باور کن ب خیرات نیازی نداشت .تا وقتی ک میتونست نماز و روزه ش سر جاش بود هوای بنده های خدا رو هم داشت .همه دوسش داشتن .کلی هم خیرات می‌دیم خانوادگی و قرآن و‌‌‌... ولی ب خواب هیچکدوممون نیومده