2777
2789
عنوان

پسر م عزیزکم شرمندم نتونستم ازت مراقبت کنم به خدا سپردمت 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 82 پست

امیدوارم یه رو مستقل شم اون اندازه مستقل شم که بتونم همه چی برات بخرم بتونم ازت محافظت کنم بتونم بات از ته بخندم برم پارک ببرمت شهر بازی 

از خدا اون روز رو میخام  و به خدا ایمان دارم عزیزم 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالاجداشدن بخاطر اینکه شرایطشو نداشتن پسرشون دادن ب همسر سابقشون

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

تاپیک میزنید با خودتون صحبت میکنید درست دلتون غم داره ولی کاربرا هم گناه دارن شاید باردار هم بینشون باشه کلی غصه میخورن حرص میخورن خیلیها حتی فکر کردن بچتون فوت شده 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

سلام ببخشید ناراحتتون کردم دلم گرفته ، نه به باباش ندادمش اما چون خودم هنوز کامل مستقل نشدم ازم دورش کردم پیش مادر بزرگشه  خاستم به ارامش برسم بعد بیارمش پیش خودم اما نمیتونم دوریش تحمل کنم 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹