2777
2789

خدایی چرا 

هووم؟؟☹️😑

تاپیک قبلم رو بخونید لطفاااا نیاز دارم به کمکتون به راهنماییتون

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀

سلام عزیزم خوبی ؟ میگم من تو اون تاپیک عشق پسرخاله نموندم ولی الان اومدم دیدم ترکیده!! گفتم ازت بپرسم که جریان چی بود؟چرا ترکید

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
سلام عزیزم خوبی ؟ میگم من تو اون تاپیک عشق پسرخاله نموندم ولی الان اومدم دیدم ترکیده!! گفتم ازت بپرس ...

سلام عزیزم

تاکجا خوندی؟

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تاکجا خوندی؟

تا اونجا که گفتم عین رمانه داستانت و خدافظ!! خودش نوشته بود گل جلوی ماشین عشقش بوده و بهش نداده و رفته

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
تا اونجا که گفتم عین رمانه داستانت و خدافظ!! خودش نوشته بود گل جلوی ماشین عشقش بوده و بهش نداده و رف ...

اها بعد دختره رفت تو اینستا پسر خاله زید سابقشو پیدا کرد و الکی چت کرد باهاشو عکس فرستاد براش اونم بهش گف بیا بریم قرار 

بعد دختره هم بلافاصله قبول میکنه 

یکسال با پسره زید میشه بعدش نامزد میکنن شب نامزدی طرف میاد با حسرت و ناراحتی نگاش میکنه و پوزخند میزنه 

و فردای نامزدی تو خیابون میزنه تو گوش دختره بهش میگه خاک تو سرت رفتی با پسر خالم؟ میرم همه چیو بهش میگم دختره هم میگه بگو مهم نیست برام 

بعد هیچی دیگه پسره هم نمیگه 

میگذره و دختره با پسرخاله ازدواج میکنه و عاشقش میشه و الانم ۴ ماهشه حاملس بچشم دختره و کنار شوهرش خوشبخته

اما گاهی طرف رو میبینه ناراحت میشه همین

اها بعد دختره رفت تو اینستا پسر خاله زید سابقشو پیدا کرد و الکی چت کرد باهاشو عکس فرستاد براش اونم ب ...

پس چرا ترکید؟