2777
2789
عنوان

این دیگه چه منطقیههه😐

181 بازدید | 24 پست

من حجابم کامله فقط یه خورده از موهای جلو بیرون می زارم بعد اگه چی بشه سالی یکی دو بار اجازه صادر کنن برم بیرون باید با حجاب کامل برن وگرنه کنسل می شه 😑

این محدودیت‌ها شونم فقط تو شهر خودمونه وگرنه بقیه جا ها آزادم و هر جور که خواستم می تونم برم بیرون 🙃

ولی خدا نکنه تو شهر خودمون بگم می خوام برم بیرون مامانم می گه نرو کجا می خوای بری بگو خودمون می بریم نکنه برات کسر شانه که می خوای تنهایی بری نمی خواد همین جوری منکه هستم مزاحم داری وای به حال اینکه منم نباشم من به شما اعتماد دارم ولی بهر جامعه ندارم زنه رو جلو شوهرش دزدین نمی خوام بزارم بری بعدا که بلا ملا سرت اومد پشیمون شم بری بیرون می دزدنت اون موقع من چی کار کنم و......... 

و خودشم که بردنی بیرونی همه چیز اوکیه ولی وای به حال وقتی که داداشم بیاد یعنی پدر در میاره اومدنی خونه آدم و از بیرون رفتن پشیمون می کنه

منظورم از تنها بیرون رفتن با خواهرمه که همسنیم حالا به نظرتون من چی کار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حالا چه اصراریه تنها برید بیرون

خب تنهایی چه کاری میخواین انجام بدین که با مادر نمیتونید

بهشون حق بده جامعه بد شده

و راست میگه همین چند وقت پیش جلو چشم خودم یه دختر رو از کنار پدرش سوار ماشین کردن و بردن

به این صورت که پدر دست برداشت واسه تاکسی  ، اول دخترخانم نشست تا نشست راننده گازو گرفت رفت

یکم به دل بزرگترا راه بیایم، اونا چندتا پیراهن بیشتر پاره کردن و تجربشون بیشتره

عیبی نداره تو این سن اکثر دخترا این شرایط رو گذروندن. به جای اینکه بخوای باهاشون مبارزه کنی صبر کن تا بزرگتر بشی و استقلالت بیشتر بشه. چون با بحث و دعوا و لجبازی با اونا فقط روزای قشنگ نوجوونیتو خراب میکنی. تو دل خودت وقتی شاد و آزاد باشی دیگه ناراحت نیستی.

عزیزم حالا چه اصراریه تنها برید بیرون خب تنهایی چه کاری میخواین انجام بدین که با مادر نمیتونید بهش ...

بیرون کاری نمی کنیم فقط برای اینکه ارتباطم بهتر شه و حوصلم سر نره می خوام برم 

عیبی نداره تو این سن اکثر دخترا این شرایط رو گذروندن. به جای اینکه بخوای باهاشون مبارزه کنی صبر کن ت ...

آخه فقط تو شهر خودمون اینجورین جاهای دیگه اصلا این محدودیت‌ها رو ندارم می گم اگه بخواد چیزی بشه اونجا هم می شه فرقی نداره که