2777
2789
عنوان

این دیگه چه منطقیههه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست
 بیرون کاری نمی کنیم فقط برای اینکه ارتباطم بهتر شه و حوصلم سر نره می خوام برم

خب با مادرت برو

و ارتباطت با کی بهتر شه، همین بهتر شدن ارتباط رو با خانوادت شروع کن

گلم وقتی شما با خانواده خودت سازش نداری چطور میخوای با افراد جامعه ارتباط بگیری

اصل ارتباط از داخل خونه و خانواده شروع میشه

سنتم کمه، حساس شدی و تو دوران حساسی هستی فکر میکنی همه محدودت میکنن در حالیکه تنها کسانی که واقعا به فکرت هستن و نگرانتن همین خانوادتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با مادرت برو و ارتباطت با کی بهتر شه، همین بهتر شدن ارتباط رو با خانوادت شروع کن گلم وقتی شما ب ...

ببخشید ولی می شه بگید چند سالتونه 

شما دقیقا حرفای مادرم می زنید 

خب با مادرت برو و ارتباطت با کی بهتر شه، همین بهتر شدن ارتباط رو با خانوادت شروع کن گلم وقتی شما ب ...

ارتباطم با خانواده و اطرافیان خیلی خوبه ولی می خوام بیرون هم نسبتا همین جوری باشم 

آخه فقط تو شهر خودمون اینجورین جاهای دیگه اصلا این محدودیت‌ها رو ندارم می گم اگه بخواد چیزی بشه اونج ...

یه دلیلش که تو شهر خودتون حساسن اینه که آشنا اطرافتون هست و دیگران میدونن کی کجا میرید و میاید. بهتره تو شهرای دیگه هم حساس باشن، اونایی که خانواده هاشون آزادی مطلق بهشون دادن زندگیشون بهتر از شما نیست. 

ببخشید ولی می شه بگید چند سالتونه  شما دقیقا حرفای مادرم می زنید

۳۰سالمه و یه زمانی مثل تو نوجوون خام بودم که فکر میکردم مادر و پدر و خواهر و برادر دشمن منن و نمیخوان من پیشرفت کنم

وقتی رفتم تو جامعه، وقتی بزرگتر شدم وقتی با ادمای مختلف نشست و برخاست کردم، وقتی چندبار شکست خوردم فهمیدم در اشتباه مطلق بودم و تنها کسایی که واقعا خیر منو میخواستن همونایی بودن که فکر میکردم دشمنم هستن

ارتباطم با خانواده و اطرافیان خیلی خوبه ولی می خوام بیرون هم نسبتا همین جوری باشم 

فقط در صورتی میتونی که از خانواده شروع کنی

همین به حرف مادرت گوش دادن یعنی ارتباط خوب باهاش

تو بیرون هم به مرور، وقتی رفتس دانشگاه، یه کلاس ثبت نام کن، مثلا کلاس زبان، کلاس خیاطی یا تو این کلاسایی که تو مسجد برگزار میشه شرکت کن، خیلی تاثیر میزاره تو تقویت اعتماد به نفس و ارتباط گیری

تو کوچه و خیابون غیر از یه مشت پسر علاف و بیکار که دنبال بدبخت کردن دخترای مردمن ادم درست واسه ارنباط پیدا نمیشه

فقط در صورتی میتونی که از خانواده شروع کنی همین به حرف مادرت گوش دادن یعنی ارتباط خوب باهاش تو بیر ...

واییی مرسیییی الان تقریبا تا حدودی قانع شدم ❣️

ولی بازم نمی تونم درکشون کنممم😑

واییی مرسیییی الان تقریبا تا حدودی قانع شدم ❣️ ولی بازم نمی تونم درکشون کنممم😑

به مرور بهتر میشی

اخه الان تازه وارد دوران بزرگ شدن شدی یکم بگدره همه چیز در تو رشد میکنه حتی درکت از رفتار دیگران

موفق باشی عزیزم