2777
2789
عنوان

به ماچه 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 48 پست

کاش تو همه چیز بگن ( به ما چه) . ادمها فقط منافع خودشونو میبینن . هرجا به نفع خودشونه میگن به تو چه هرجا به ضرر و برخلاف اعتقاداتشونه دخالت میکنن اگه قراره هرکی هرجور خواست زندگی کنه خواهشا چیزی که خودمون دوست داریم و بهش  اعتقاد داریم رو به دیگران تحمیل نکنیم

عزیزم درسته مرد خوب باید باشه منم حرفم با مردای بد ذات نیست. ولی بخدا همینجا ی خانم بود شوهرش مذهبی ...

مردا وقتی خیانت می کنن که از همسرشون مشکلی دیدن 

بعضی از مردا که از مجردی همچین مشکلی دارن وانجام می دن اینا باید تحت مشاور باشن یک نوع مریضه که به کودکی و تربیت بچه بر می گرده 

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شما متوجه حرفم شدین الان بعضی ها باید تجربه به دست بیارن تا متوجه بشن

❤️❤️منکه از هر رفتارم میترسم حقیقتا. 

بخدا نمیخوام منایی کنم ولی زنداداشم خیلی بد میپوشه هر وقت میبینمش تا چند روز بعد افسردم خب من همینم و اندامم ارثیه..بخدا زندگیش داره خراب میشه 

من فقط میگم یکم بترسیم از خدا 

نه اینکه هی برا خودمون دین درست کنیم

بله هرجا فرهنگ به من چه و به تو چه باب بشه اوضاع خراب میشه همین امروز یه دوربین مخفی تو استکهلم سو ...

این موضوع که شما می گید کمکه 

با این موضوع من فرق می کنه خانمی

مردا وقتی خیانت می کنن که از همسرشون مشکلی دیدن  بعضی از مردا که از مجردی همچین مشکلی دارن وان ...

نه بخدا همیشه هم اینجور نیست گلم. 

داماد خالم ی مرد به تمام معنا بود، 5 سال بعد ازدواج شروع کرد. 

بخدا رعایت کنیم خوبه 

نمیگم خودمونو بکشیم ولی حداقل حیا داشته باشیم برا انداممون

این موضوع که شما می گید کمکه  با این موضوع من فرق می کنه خانمی

زیاد فرقی هم نمیکنه، مام کم کم داریم شبیه اونا میشیم ،زندگی ها از هم می‌پاشه ،خانواده های تک والد،کودکان طلاق و زندگی خانوادگی از هم پاشیده حاصل همین بی تفاوتی هاست

نه بخدا همیشه هم اینجور نیست گلم.  داماد خالم ی مرد به تمام معنا بود، 5 سال بعد ازدواج شروع کر ...

بله میشه همون مشکلی از خانومش دیده باشه 

بله میشه همون مشکلی از خانومش دیده باشه 

گلم بخدا اینجوری نیست. خانمش خوبه از دید من 

من میگم اصلا این وسط خیانتی هم صورت نگیره اصلا، ولی داریم می‌بینیم جامعه سمت افسردگی داره میره 

خب بخاطر همینه. 

الان منم بلدم برم همه جامو ژل بزنم ولی همچین کاری نمیکنم. چرا دل کسی دیگه رو ببرم. 

بخدا من زنم ولی خوشم میاد از دیدن اندام بقیه 

واقعا بعضی وقتا میگم خوشبحال شوهرشون. 

خب من کم کم افسردگی میگیرم 

دختری ک میگه من زشتم بقیه زیبان کم کم افسرده میشع

خیلی از جنایتا دلیلش افسردگیه

گلم بخدا اینجوری نیست. خانمش خوبه از دید من  من میگم اصلا این وسط خیانتی هم صورت نگیره اصلا، و ...

من همه حرفایی که اینجا زدم از تجربه وتحقیقه که می گم قبول دارم چقدر بدشوده

از هر ۱۰تا مراجعه ۹تاشون مشکل خیانت داشتن 

و۷تاشون مشکل از خود خانمه بوده بعد چند جلسه خودشون هم متوجه شدن 

بعد اینکه واقعا اینجور نیست که بگی اونی که بد نمیپوشه بلد نیست اتفاقا بلده خوبم بلده بدتر از همه هم ...

منم ناراحت میشم که چرا یک خانم حیا وقار خودش زیر سوال ببره ولی خوب باید مواظب زندگی خودمون باشیم

حرف شما هم مثل بقیه است شما گفتین اینقدر از این و اون ایراد نگیریم به خودمو نگاه کنیم خب بعدش یکی خیانت میکنه شما میگین مرده مقصره زنش مقصره. خب شما هم دارین مثل بقیه از دیگران ایراد میگیرین چرا زنی که وارد زندگی یه متاهل میشه از خودش ایراد نمیگیره؟ مگه شما نمیگین ما باید عیب و ایراد خودمونو ببینیم اونا رو اصلاح کنیم دیگران رو مقصر ندونیم؟ دیدین . هرکسی منافع خودشو میبینه هرکسی طبق استدلال خودش حرف میزنه همونجوری که شما از بعضیا ایراد میگیرید میگید چرا به حجاب من گیر میدید چشاتو درویش کن من اینجوری دوست دارم خب زنی هم که با مرد متاهل رابطه برقرار میکنه باید له زنه بگیم چرا از دیگران ایراد می گیری خودتو نگاه کن شاید تو مقصری جلوی هوای دلتو بگیر. دیدین . ما ادمها هرجا منافع خودمون در خطر باشه اعتراض میکنیم این جمله زن زندگی آزادی هم مشمول همه زنها نمیشه هرکی منافع خودشو دیده اینو میگه وگرنه انسانی پیدا نمیشه دلش به حال همجنس خودش بسوزه اونی هم که به بی حجابی اعتراض داره منافع خودشو در خطر میبینه ۴ تا جمله درشت میگه که مثلا من طرفدار حقوق همجنسامم . نه باور نکن تو دنیای ما هرکی به خودش فکر میکنه چه با حجاب چه بیحجاب .

حرف شما هم مثل بقیه است شما گفتین اینقدر از این و اون ایراد نگیریم به خودمو نگاه کنیم خب بعدش یکی خی ...

بله درست می گین دخالت نکردم

پست هایی که گذاشتم کامل بخونید متوجه می شین