2777
2789
عنوان

به ماچه 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 48 پست
عزیزم دقیقا الان داریم تاوان همین کارآمونو پس می‌دیم  چند سال پیش چقدر همه آرامشمون بیشتر بود. ...

درسته ولی با بی احترامی درست نمیشه 

هرچی بگیم کار خودشون می کنن

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔

آدم عاقل و سالم چیزای با ارزشو تو دسترس بقیه نمیزاره 

بخدا کمبود محبت دارن میخوان با نگاه بقیه مردا حل بشه 

غافل از اینکه مرده نگاه میکنه منظوری نداره به خودتون نگیرین. خانمها هم نگاتون میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا اگه این وضع ادامه پیدا کنه شرایط به همین منوال نمی مونه و جامعه خراب تر میشه

ارزش و اعتبار زن روز به روز کمتر میشه

الان زنها و دختر ها فقط دارن جذابیت های جنسی خودشون را به معرض دید می ذارن

ماها قبل از این که زن یا مرد باشیم انسان هستیم

باید جنبه های انسانی مون را روشن کار کنیم

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
قطعا اگه این وضع ادامه پیدا کنه شرایط به همین منوال نمی مونه و جامعه خراب تر میشه ارزش و اعتبار زن ...

مثلا چند سال پیش خیلی ارزش زن ها زیاد تر بود که ی روحانی میشینه بالای منبر میگه زن حیوان است؟

دقیقا منظورت چیه

هرچی بگیم بهشون بدتر انجام می دن 

من همسرم شغلش جوری هست که ۹۰درصد خانم هست با هزار پوشش  طرف باید خودش خوب باشه یا محیط خونه درست باشه الان هیچ کی به حرف نمی کنه همه باهم دعوا دارن با مهربونی میشه شاید بهترش کرد

درسته ولی با بی احترامی درست نمیشه  هرچی بگیم کار خودشون می کنن

بله عزیزم ولی مطمئن باش ما آدما تاوان پس می‌دیم 

من چادری بودم زندگیم پر آرامش بود 

الان دو ساله نمیپوشیدم ولی حجاب داشتم بخدا زندگیم عوض شد کلا. چرا؟ چون دلبری کردم. در واقع دلبُری کردم 

شاید گریه ی زن پشت زندگیم افتاد 

الان میپوشم دوباره کم کم دارم آرامش حس میکنم 

مثلا چند سال پیش خیلی ارزش زن ها زیاد تر بود که ی روحانی میشینه بالای منبر میگه زن حیوان است؟

راسل هم می گه زن حیوانی با موهای بلند و فکر کوتاه

اما روحانی ای که بگه زن حیوانه قرآن را نخونده

حدیث کسا را نخونده

حالا چون یه خری یه حرف بی ربط زده دلیل نمیشه ارزش زنها همونی بوده که اون گفته که

قطعا اگه این وضع ادامه پیدا کنه شرایط به همین منوال نمی مونه و جامعه خراب تر میشه ارزش و اعتبار زن ...

بله همه جای دنیا داره بد میشه فقط ایران نیست

هرچی بگیم بهشون بدتر انجام می دن  من همسرم شغلش جوری هست که ۹۰درصد خانم هست با هزار پوشش   ...

عزیزم درسته مرد خوب باید باشه منم حرفم با مردای بد ذات نیست. ولی بخدا همینجا ی خانم بود شوهرش مذهبی بود میگفت خیانت میکنه بعد میاد گریه میکنه میگه خب چکار کنم وقتی خانما اینقدر خوشگل میپوشن. 

بله عزیزم ولی مطمئن باش ما آدما تاوان پس می‌دیم  من چادری بودم زندگیم پر آرامش بود  الان ...

بله شما متوجه حرفم شدین

الان بعضی ها باید تجربه به دست بیارن تا متوجه بشن

بله همه جای دنیا داره بد میشه فقط ایران نیست

بله

هرجا فرهنگ به من چه و به تو چه باب بشه اوضاع خراب میشه

همین امروز یه دوربین مخفی تو استکهلم سوئد را دیدم که مرده حالش بد می شه و کسی محل نمیده

شبیه همونو تو ایران انجام دادن کلی آدم اومدن کمکش 

به من چه به تو چه یه فرهنگ غلطه

مهم نیست حرفش

مهم خودمونیم 

مهم آرامشیه که گرفته شده 

حالا هر چی هم بگی بدتره چون جنس بدی داریم متاسفانه و خوششون میاد از جلب توجه. 

باید بفهمونم بهشون که نگاه مردا چیز خاصی نداره فک نکنن الان اون مرده دوسش داره یا عاشقش شده 

ما خانمها هم نگاه میکنیم