2777
2789

با یه پسری درحال آشنایی بودم

بعد گفت من بغل و اینا دارم من گفتم اوکی نیستم با این موضوع و دیگه خداحافظی کردم

حالا یه پیام دادم سلام خوبی به دودقیقه نکشید جواب داد 🤣

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

خب تو که این چیزا رو دوس نداری چرا میخوای دوست بشی با پسر🫤

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برا چی پیام دادی؟

فضولیم میومد 🤣

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

خب تو که این چیزا رو دوس نداری چرا میخوای دوست بشی با پسر🫤

برای اینکه ببینم کیس خوبیه یا نه که بعدش ازدواج کنم 🙄

بغل و اینا دارم؟ یعنی چی

یعنی قبل از هر محرمیت دوس دخترشون رو بغل میکنن و این چیزا

خب

آره حالا بنظرتون خوشش میاد هنوز که جواب داده ؟ 🤣

برای اینکه ببینم کیس خوبیه یا نه که بعدش ازدواج کنم 🙄

خب اصلا میدونی خودش ازدواجیه؟ میخواد باهات ازدواج کنه؟ اگه اره بگو رسمی بیاد جلو

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

خب اصلا میدونی خودش ازدواجیه؟ میخواد باهات ازدواج کنه؟ اگه اره بگو رسمی بیاد جلو

خب اول یکم باهم آشنا میشیم بعدش ازدواج میکنیم همون اول که نمیگن بیا جلو

انگار کشکهاون دنبال ازدواج نیسواقعا از سادگی بعضیاتون ادم میخواد سرشو بکوبه تو دیوار

وا 😑

🤦♀️🤦♀️🤦♀شاید فکر کرده نظرت عوض شده 😑

من نمیدونم پیام بدم حالش و بپرسم یانه

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367