مست_الست مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3309 عنوان مهمون دارم 718 بازدید | 32 پست سلام دوستان من تا حالا ادویه پلویی استفاده نکردم امشب مهمون دارم متاسفانه همیشه برنجام بد درمیاد میخام امشب بهش ادویه بزنم اما تاحالا امتحان نکردم میشه بگید ادویه پلویی رو دقیقا کی باید اضافه کنم؟؟ 1402/04/19 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnyn63 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2628 پلو چی میخوای درست کنی؟ غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ......
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 غذات چی هس مگه آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
کاساندان_کبیر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3103 به پلوی ساده نزن خیلی ها خوششون نمیاد دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
sonian عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 8987 ب پلوی ساده نزنب عدس پلو لوبیا پلو و … اینا بزن شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
somayyeh137265 عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1347 نزن بعضی ها دوستندارن برنجت میمونه رودستت اگه وقتشو داری ابکش کن دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
nnyn63 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2628 برنج سفید پلو نیست چلو هست .پلو یعنی شوید عدس لوبیا و..... قاطی برنج بشه .چلو هم جز زعفران چیزی نمیشه بهش زد .البته بعضیا یه قاشق گلاب میزنن موقع جوشیدن برنج ،اگر برنج بد بو باشه البته کم باشه که طعم شله زرد نگیره غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ......
شیرین76 عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2898 ادویه پلویی برای غذاهایی مثل لوبیا پلو فقط خوب میشه آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
اینم_میگذره عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 8521 پلو سفیذ پلوسفید که ادویه پلویی نمیخواد!!!!مال قاطی پلوهاست نزنی افتضاح میشه ها کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 مرغ میخام درست کنم برنج سفید ک ادویه نمیخواد نمک روغنش اندازه باشه برنجت ایرانی باشه محاله بد مزه شه آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️