2777
2789
عنوان

مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که برنج رو آبکش کردی باید اضافه کنی ولی به برنج خالی اضافه نکن من معمولا برای عدس پلو استفاده میکنم یه بار واسه خانواده همسرم بردم پدر شوهرم نخورد گفت مزش خوب نبوده من خودم دوس داشتم 

یا خشک میشه یا شفته تعداد بالا ک‌اصلا درست نکردم تاحالا 

بگو یکی بیادکمکت بنظرم

اگر پلوپز داری بریز تو پلوپز

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مرغ میخام درست کنم

خب برنجتو ساده کته بزار 

با نمک و روغن به اندازه 

مثلا برای 8 پیمونه برنج 9 پیمونه آب بریز و بزار بجوشه رو شعله ملایم توشم قشنگ نمک بریز ابشو بچش که نمک دار باشه قشنگ موقعی هم ک خواستی بزاری دم روغن بریز بزار دم بکشه خیلی سادست چرا خراب میکنی برنجتو 

اون ادویه پلویی هم بیشتر برای لوبیا پلو میزنن نه برنج ساده 

دیگه زن مهرداد نیستم💔
مرغ میخام درست کنم

بزار برنجت خوب خیس بخوره جای برنجت تنگ نباشه تا به اصطلاح برنج خوب بازی کنه و قد بکشه . بعدم دیدی برنج بعد از ۴ ۵ دقیقه بالا اومد زیر دندون بزار باید روش نرم داخلش مقداری سفت باشه . آبکش کن . بزار دم بکشه 

برا روش هم مخلوط زعفرون زرشک پر ملات بزار بو زعفرون ردیفش می‌کنه .

خوش بگذره ..

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
بزار برنجت خوب خیس بخوره جای برنجت تنگ نباشه تا به اصطلاح برنج خوب بازی کنه و قد بکشه . بعدم دیدی بر ...

هیچوقت این زعفرون زرشک رو یاد نگرفتم 

زرشک رو باید تف بدم بهش زعفرون اضاقه کنم بعد موقع سرو با یکم برنج قاطی کنم بریزم روش؟؟؟

کسی رو ندارم همکارامو دعوت کردم اینجا غریبیم‌کلا  پلوپز هم دونفره دارم فقط

ببین بزار اب جوش بیاد نمک تو اب بریز

وقتی قل قل جوشید 

برنج رو بریز داخلش

زیاد هم نزن 

بعد از ۵ دیقه یکم بردار تست کن

از کنارش جم نخور 

بین دو انگشت فشار بده نباید کامل له بشه

نبایدهم خیلی سفت بمونه 

بعد ابکش کن 

اب سرد نریز روش

اب ولرم بریز

کف قابلمه روغن بزن 

سیب زمینی حلقه ای بچین

برنج رو بریز روش

یه کاسه کوچک اب و روغن قاطی کن بریز روش 

با ته قاشق برونج رو سوراخ سوراخ کن 

دم کنی بزار

وقتی صدای جیز جیز از قابلمه اومد 

زیر دیگی بزار شعله کم کن 

تا دم بکشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
خب برنجتو ساده کته بزار  با نمک و روغن به اندازه  مثلا برای 8 پیمونه برنج 9 پیمونه آب بر ...

برای مرغ هم من همیشه برای مهمونام زعفرونی درست میکنم عاشقش میشن 

زعفرون رو اولش بساب بزار تو لیوان چند تیکه یخ بنداز توش تا رنگ باز کنه 

مرغو پنج دقیقه بزار بجوشه آبشو خالی کن بشورش تا هم خورشتت خوش رنگ بشه و کدر نشه هم عطر خوبی داشته باشه 

بعد پیازو رنده کن با روغن و کره تفت بده مرغ هارو بریز توش و بزار مرغ هاتم سرخ بشن با پیازا

بعدش ادویه من فقط زرد چوبه و فلفل سیاه میزنم کلا ادویه زدن زیاد نه حرفه ایه و نه همه پسند 

بعدش دو قاشق رب گوجه فرنگی و زعفرون و اب جوش 

بعد زیرشو کم کن بزار بپزه و جا بیوفته 

خواستی میتونی یه حبه سیر یا یه تیکه فلفل دلمه ای بریزی بعدش ک پخت برداری

عالیییی میشه 

دیگه زن مهرداد نیستم💔
هیچوقت این زعفرون زرشک رو یاد نگرفتم  زرشک رو باید تف بدم بهش زعفرون اضاقه کنم بعد موقع سرو با ...

بله اینم درسته فقط زیاد تفت نده زرشک رو تا نسوزه یعنی منظورم اینه روغن داغ نباشه و زرشک رو بریزی روغن ولرم باشه یه تفتی بخوره  بعضیا هم ب زرشک یه مقدار کم شکر اضافه میکنن تا ملس بشه . ترکیب درست شده رو رو دیس برنج تزیین میکنن.

ته دیگ یادت نره  

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...