مادر بودن چقدر سخته دیگه دارم دیوونه میشم شب و روز فکر شده دخترم اینکه شب ها با دهن باز میخوابه میگن یه نوع بیماریه یا دندونش خراب شده وقتی بهشون فکر نیکنم از زندگی زده میشم دیروز تب داشت بدون هیچ علائمی بردیم دکتر خوب شد الان دیدم بالای دهنش قرمزه و بعضی جاها دونه های سفید در اومده از صبح هم دو بار خون دماغ شده 😭😭😭😭
کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫
یه چیزی هم هست که پنج ساله شب و روزم رو نابود کرده که به هیچ کس تا حالا نگفتم وقتی یه سالش بود بردم شستمش وقتی آوردم پوشکش کنم دیدم اونجاش خون میاد البته بغل پاهاش ناخنم خورده بود زخم کوچک شده بود ولی از فکرم بیرون نمیره میگم شاید آسیب دیده باشه😭😭
کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫
ببر دکتر. سخت ترین کار دنیا مادریه عزیزم. ولی شیرین ترین لذت های دنیا هم لذت های مادرانه است. سخت نگیر فقط سخت نگیر و سخت نگیر، خودش به اندازه ی کافی سخت هست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چند سالشه؟ انشالله که چیزی نیست بله بچه داری خیلی سخته خودم ۴ سال و نیمه درگیرشم هر روزم مشکلات بیشتر میشه
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
چند سالشه؟ انشالله که چیزی نیست بله بچه داری خیلی سخته خودم ۴ سال و نیمه درگیرشم هر روزم مشکلات بیشت ...
۵ سالش
یه چیزی هم هست که پنج ساله شب و روزم رو نابود کرده که به هیچ کس تا حالا نگفتم وقتی یه سالش بود بردم ...
نه بابا غصه نخور مگه نمیگی بغل پاش بوده؟
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
یه چیزی هم هست که پنج ساله شب و روزم رو نابود کرده که به هیچ کس تا حالا نگفتم وقتی یه سالش بود بردم ...
ای بابا نگران چی هستی ببر دکتر چک کن.مطمئن باش طوری نشده اما اگه هم آسیبی دیده بود یه نامه بگیر که مشخص کنه تو کودکی و در اثر ضربه و آسیب بوده. اینقدر خودتو عذاب دادی ببر دکتر چک کن
عزیزم خودتو نابود نکن تا دیر نشده یکی دیگه بیار تا کمتر وسواسی بشی ،من خودم سر اولیبرا واکسن دوماه گیش که پاش یه هفته دیر گذاشت زمین فک کردم پاش کوتاه شده چندتا دکتر بردمش ،دکتر ارتوپد فوق تخصص بود به شوهرم گفت بچه ات چیزیش نیست ولی خانمت روانیه