2777
2789
عنوان

گرفتگی عظله

36 بازدید | 4 پست

اومدم عجله‌ای داخل کابینت ظرف بزارم کمرک گرفت الان 5روزه  نسبتا خوب شدم ولی میشینم بعد 5دقیقه که بلند میشم نمیتونم با مکافات بلند میشم ولی سرپا هستم بهترم دکتر رفتم دو تا آمپول پیروکسیکام داده  فرقی نکرده کیا متل من گرفتگی داشتن تا چند روز ادامه داره اگه راهکاری دارید برا بهتر شدنم ممنون میشم بگید

من رفتم قرص گاباپنتین داد 

با قرص دیکلوفناک

گاباپنتین گفت تا ده روز بخور ی دونه بیشتر نخوردم

هنوزم درد دارم و کامل ازاد نشده

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من رفتم قرص گاباپنتین داد  با قرص دیکلوفناک گاباپنتین گفت تا ده روز بخور ی دونه بیشتر نخوردم ...

آلان چند روزه درد داری  شما هم موقع خوابیدن  به هر طرف میخوام برگردم درد زیاد دارم موقع بلند شدن سمت چپ کمرم وباسنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آلان چند روزه درد داری  شما هم موقع خوابیدن  به هر طرف میخوام برگردم درد زیاد دارم موقع بل ...

من گردنم گرفته ۴-۵روزه هست

اره منم موقع خواب خیلی خیلی سختم میشع

قرص دیکلوفناک بخور ارومت میکنه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم