2777
2789

متنی که مثن بگه دلم برا نفر قبل تنگه

از مثن نفر قبلی خوب بوده 

توراخدا اگه دارید بدید 

یا اگه دست به قلمتون خوبه بنویسید برام 

وقت وقت آتیش زدن یههه نفره 🤣👊

در حال کاهش وزن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دقیق نمیدونم چی نوشتی.این مثن ک نوشتی  یعنی چی؟. 

اگه منظورت اینه ک مثلا دلت برای یه نفر قبلی تنگه و حالا یکی دیگه اومده جاش ک بهتره تا قبلی ه این ب نظرم(چه خوب شد دفتر روزگارم باتو رقم خورد روزگار اینو بهم ثابت کرد ک تو بهترینی از میون این همه آدم )

از خودم در اوردم ولی حالا دیگه😂😁😁

تماشا  کردنش را دوست دارم

ببین  خندیدنش  را  دوست  دارم

شنیدم  از  دیارم  رفتە  باشد

کە حتی رفتنش  را  دوست  دارم!!!

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

•تورا دوست دارم با وجود آنکه تورا به آغوش نکشیدم تو را همیشه نمیبینم دوستت دارم چون برایت نوشتم و برایت خواندم و بخاطرت خندیدم و بخاطر تو تغییر کردم

تورا دوست دارم در حالی که دور هستی ولی نزدیک ترین به قلبم!•❤️‍🩹

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........