2777
2789
عنوان

فوضولی خانواده شوهر

2705 بازدید | 129 پست

سلام من با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم اونا پایین هستن ما طبقه بالا 

همه آمار زندگیمو دارن اینکه کجا میریم کی میاد چیکار میکنیم همشو میدونن حتی به ساعت خوابمونم گیر میدن 

و اینکه هروقت یکی میاد خونشون به منم میگن بیا ( بخاطر کارها) مثلا من وقتی برای ناهار میرم خونشون بخدا باید ظرفای صبحونه و شام دیشبشونم بشورم مادرشوهرم خیلیییی تنبل و شلختس اصلا حتی دلم نمیگیره جفتش بشینم غذا بخورم از بس صدا دهنش میاد و چندش غذا میخوره اصلا هم تمیز نیس همیشه بو میده دندوناش زرده لباساش کثیفه حالم بد میشه

پدرشوهرمم خیلی فوضوله همش میگه کجا بودی چیکار کردی کیو دیدی فلانی چی گف فلانی چیکار کرد 

من اگه یه ربع برم تا سر کوچه هزارتا سوال میپرسه که من متنفرم از این حرکتش بخدا شوهرم انقدر نمیپرسه 

حتی امشب داداشم اومد در خونمون ، من خونه پدرشوهرم بودم بعد زنگ زد آجی بیا در خونه برات خوراکی اوردم (داداشم همیشه هرچی میخره برا منم میاره) منم گفتم باشه الان میام بعد مادرشوهرم گف چیشده کجا کی بود زنگ زد گفتم الان میام یه لحظه 

بعد پدر شوهرم سریع اومد پشت سرم اومد دم در خواست ببینه چخبره انقدر بدم اومد . گف عه داداشت خواست بیاد خونتون؟ گفتم نه خوراکی اورد بعد رفتم داخل

حالا من دلم میخواد یه طوری از این محله برم کلا بنظرتون چیکار کنم 

اصلا نمیزارن میگن تا ابد باید بمونید همینجا پیش ما، حتی من کوچیک بودن خونه رو بهونه کردم . میگن بیاید خونه کناریمونو بخرید . بخدا من نمیکشم رومم نیس به شوهرم بگم از اخلاق مامان بابات خستم چه راهکاری دارید که بی دردسر شوهرمو راضی کنم؟

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀

بگرد درزهای زندگی و سختی هاش رو پیدا کن شر به پا کن بجنگ بیا بیرون

شوهرت عاقل بود اونجا نمی موند

زرنگ بود اجازه نمیداد دخالت کنن پس روش سیاست نرم با ارامش رو بزار کنار ب روش سامورایی برو جلو⚔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگرد درزهای زندگی و سختی هاش رو پیدا کن شر به پا کن بجنگ بیا بیرون شوهرت عاقل بود اونجا نمی موند ...

والا شوهرم گاهی جوابشونو میده اما فایده نداره 

چمیدونم میگه اینجا بهتر از اینه بریم خونه غریبه مستاجری 

با اینکه اینجاهم پول دادیم

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
والا شوهرم گاهی جوابشونو میده اما فایده نداره  چمیدونم میگه اینجا بهتر از اینه بریم خونه غریبه ...

جواب در خور و لایق نداده ک جمع نکردن خودشونو

دوما ب زیرزمین نمور راضی میشد اگه تعهد به تو رو درک میکرد

خودمم گرفتاری شبیه ب تو دارم و در تلاشم برای جدا شدن از این فلاکت

جواب در خور و لایق نداده ک جمع نکردن خودشونو دوما ب زیرزمین نمور راضی میشد اگه تعهد به تو رو درک می ...

انشالله بتونیم خلاص شیم به حق علیی

بگر تلاش کن روش جدا شدن رو پیدا کن تا میتونی اتو پیدا کن و آتو بگیر ازشون و بکوب رو سرشوهرت تا خ ...

اره اتفاقا گفتم همین جریان امشب داداشم اومد رو بهش بگم خدایی خیلی بدم اومد جاریامم اونحا بودن ضایع شدم جلوشون اصن

چشم 😅

والا مثل من ساده نباش همش تو خودم میریختم فکر میکردم صبوری چیز خوبی🤣

پررو باش جواب شون رو بده زیاد بهشون محل نزار براشون کار نکن

بزار شوهرت بگه چرا نمیری خانه بابام چرا کار نمیکنی چرا پخت و پز بشور بساو براشون نمیکنی

اون وقت بگو زن گرفتی یا کلفت

زرنگ باش تا کمتر صدمه ببینی

والا مثل من ساده نباش همش تو خودم میریختم فکر میکردم صبوری چیز خوبی🤣 پررو باش جواب شون رو بده ز ...

والا منم مث شما 

هی ساکت موندم گفتم گناه دارن یا چمیدونم شاید شوهرم بفهمه درک کنه 

ولی شوهرم هیچوقت خونشون بم کار نمیده همش مادرشوهرمه تا وارد میشم میگه اینو بیار اونو بیار فلان کن بهمان کن وااای چایی درست کن ...

والا منم مث شما  هی ساکت موندم گفتم گناه دارن یا چمیدونم شاید شوهرم بفهمه درک کنه  ولی ش ...

کمتر برو

ی مدت بگو ای کمرم وای کمرم

ی مدت بگو ای سرم وای سرم

ی جوری ک بیان برات کار کنن یا شوهرت کاراتو بکنه یا اینکه خانه مادر شوهر یه تشک بنداز زیرت دراز بکش ی روز بگو کمرم ی روز بگو سرم ی روز بگو خون ریزی شدید دارم ی روز بگو آی دلم و هزار مریضی

اصلا فردا شب شب تا صبح رو اه و ناله کن بگو ای وای

شکهرت پرسید بهش بگو بس ک کار میکنم

فکر کن فکر کن فکر کن ایشاله موفق میشی

کمتر برو ی مدت بگو ای کمرم وای کمرم ی مدت بگو ای سرم وای سرم ی جوری ک بیان برات کار کنن یا ...

ایول بخدا به ذهنم نرسیده بود انشالله همین کارو میکنم بخدا اینا نفهمن جاریم که بارداره هم بهش کار میدن میگن جارو کن فلان ولی خب اون ماهی یبار میاد راحته