2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین فرزندان

125 بازدید | 7 پست

ما پنج تا بچه ایم که بابام فقط پسر اخریشو دوست داره تاالان واسش ۳تا ماشین خریده چندبار مغازه زده ورشکست شده خونه مفت داده نشسته اگه ما اعتراضی کنیم شروع میکنه به هوچی گری ونفرین کردن ما دل ادمو با حرفاش میسورونه ماهم مجبوریم خودمونو بزنیم به نفهمی ولی ادم تاکی میتونه بریزه تو خودش چزا بعصی پدرمادرها اینقدر بین دختر وپسر فرق میزارن

نمیدونم فقط میدونم شوهرم بخاطر اینکار مادر و پدرش افسردگی شدید گرفته و متاسفانه رو زندگیمون خیلی اثر بد گذاشت.. 

خدا لعنت کنه مادرش که عمدا اینکارو میکنه. جوونه میدونه این چیزا چیه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط میدونم شوهرم بخاطر اینکار مادر و پدرش افسردگی شدید گرفته و متاسفانه رو زندگیمون خیلی اثر ...

مامان من هیچ وقت پشت دختراش نبود همیشه پشت پسراسو گرفت دلمو باحرفاش خیلی سوزونده

مامان من هیچ وقت پشت دختراش نبود همیشه پشت پسراسو گرفت دلمو باحرفاش خیلی سوزونده

حالا من مادرشوهرم ی دختر داره دوتا پسر 

به دخترش همچی میده و کمکشه و بهترین میکنه اون پسرشم همین اما شوهر منو الان هم اذیت میکنند ازار کلامی عاطفی خیلی دارند بدبختیش اینجاست خیلی رو اعصابش اثر داشته 

گاهی خواستم جدا شم دلم سوخته چون مقدار بداخلاقه اما یسره ک باهاش خوبم خوبه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
حالا من مادرشوهرم ی دختر داره دوتا پسر  به دخترش همچی میده و کمکشه و بهترین میکنه اون پسرشم هم ...

بابای من میگه دوست دارم میخوام همه چیمو به اسم عروسم کنم به کسی ربط نداره هرچی خواست به ما گفت اسم خودشم میزاره پدر طاقت یه انتقاد کوچیکم نداره

مادر که پشت بچه ش نباشه پدر هم دور برمیداره

مامان من عشق پسرداره عروسا نگاشم نمیکنن تمام زندگیشو وخونه تکونیش وخواهر بزرگم میره میکنه بعد هرچی خواستن بد وبیراه به اونم گفتن