2777
2789
عنوان

پشت کنکوری های موفق و ناموفق بیان

175 بازدید | 12 پست

اگه برگردین ب عقب بازم پشت میمونید یا ک میرید دانشگاه؟و چرا؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
دیگه وقتمو پای کنکور هدرنمیدم
4
40%
میرفتم دانشگاه
3
30%
دوباره پشت میمونم
3
30%

برو بشین سر درست😐 نی نی سایت سر جلسه کمکت میکنه؟

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دو دلم تصمیم گرفتم پشت نمونم

آخه هنوز نتیجه هم نیومده که. منم موندم چطوری داری تصمیم میگیری؟

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

هر چی آوردی همین امسال برو که صرفا یه مدرک لیسانس داشته باشی...ببین من 98 اولین کنکورم رو دادم ولی چون بلد نبودم انتخاب رشته کنم 1401 سومین کنکورم رو دادم و سریع رفتم دانشگاه..ببین چقد عقب افتادم...الآن باید واسه ارشد استارت میزدم ولی هنوز ترم سه کارشناسیم...از لحاظ مالی ساپورت نمیشدم واسه همین نتونستم آزاد و حتی پیام نور برم،خر زدم تا دولتی بیارم اونم رشته الهیات آوردم.اونم به امید اینکه استتخدامی منو بگیره،به وقتش برو دانشگاه عزیزم کاش یکی بود اون موقع اینارو به من می‌گفت🚬

من امسال اصلا کنکور شرکت نکردم پارسال شرکت کرده بودم

خب اگه رشته ی خوب و دانشگاه دولتی میخوای استارت بزن شک و دودلی رو ول کن

برای من فرقی نداره حقیقتا ولی چند مدته متوجه شدم روحیه پشت موندنو ندارم نمیدونم والا دودلم هنو

خب اگه فرقی نداره و هدف خاصی نداری برو دانشگاه