2777
2789
عنوان

جاری و خواهرشوهرم خیلی باهم

593 بازدید | 12 پست

صمیمی هستن مثل ۲تا خواهر،اینم بگم که جاریم خیلی آدم بخیلی هست دوست داره فقط خودش پیش خانواده شوهرم جا داشته باشه،چاپلوس و دروغگو، زبونی که مار رو از لونه اش میکشه بیرون

پیش خواهر شوهرم گفته من چشم میگیره،خواهر شوهر م هم هروقت منو میبینه خودشو میزنه به مریضی 

نابودم کرده این فکر که چرا الکی پیش من خودشو به مریضی میزنه با اینکه دکتره،هرروز سرکاره دروغ داره میگه

من چشمم نمیگیره اون میخواسته من رو از خانواده شوهرم دور کنه

خدا چرا جوابشو نمیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبور باش . هیچ ریاکاری تا ابد ادامه نداره.هر چه دیرتر دستش رو بشه بدجورتر  زمین زده میشه

خدا کنه دروغهاش رو بشه،من خونه پدرشوهرم میرفتم حیاط میشستم جارو میکردم،پدرشوهرم که میومد جاریم الکی میگفت وای بابا چقدر اتاقها کثیف بود حیاط کثیف بود،همه رو تمیز کردم،اونم باور میکرد،چون اونو قبول داشتن من هیچی نمیگفتم،هی تو دلم میگم خدا جای حق نشسته،نمیدونم کی و کجا چوبشو میخوره،ولی غم داره دلم ناراحتم که فکر میکنن چشم شوره،من همیشه خوبی همه رو میخواستم چون به کارما اعتقاد دارم 

خدا کنه دروغهاش رو بشه،من خونه پدرشوهرم میرفتم حیاط میشستم جارو میکردم،پدرشوهرم که میومد جاریم الکی ...

چقدر هفت خطه!ولی تو چرا ناراحتی بسپار به خدا به موقعش دستش رو میشه.

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
چقدر هفت خطه!ولی تو چرا ناراحتی بسپار به خدا به موقعش دستش رو میشه.

دلم برای خودمو بچم میسوزه،مارو هیچی حساب نمیکنن ولی جاریم که ۱۰ سال بچه نداشت از پرورشگاه بچه آورد اون و بچه شو رو چشمهاشون میزارن

دلم برای خودمو بچم میسوزه،مارو هیچی حساب نمیکنن ولی جاریم که ۱۰ سال بچه نداشت از پرورشگاه بچه آورد ا ...

فقط همیشه تو دلت بگو به درک . تو هم تا اون داره خودشیرینی میکنه از فرصتهات برای پیشرفتت استفاده کن

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️