2777
2789

امضام

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

به نظرتون باردارم یا تاثیر آمپول اج سی جی؟؟؟؟یکیش برای ۱۱روز بعد از آمپول یکیش ۱۲روز 

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاییه انگار مثبته

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
عقب انداختی؟؟

ن ۳روز به پریودم مونده هفتم آمپول زدم امروز که ۱۸هست میشه ۱۲روز که از آمپول میگذره و آیت تست برای امروز صبحه 

ن ۳روز به پریودم مونده هفتم آمپول زدم امروز که ۱۸هست میشه ۱۲روز که از آمپول میگذره و آیت تست برای ام ...

ایشالا که مثبته ننم۳روز دیگه موعدمه جرات ندارم بیبی بزنم

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
هاله میبینم مثبته انگاری😍

به نظرت میتونه تاثیر آمپول اچ سی جی باشه؟یعنی بعد ۱۱روز هنوز میتونه مثبت کاذب باشع؟

به نظرت میتونه تاثیر آمپول اچ سی جی باشه؟یعنی بعد ۱۱روز هنوز میتونه مثبت کاذب باشع؟

دقیق نمیدونم یه سرچ بزن،یا از کسایی که با این آمپول باردار شدن بپرس گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ایشالا که مثبته ننم۳روز دیگه موعدمه جرات ندارم بیبی بزنم

من خسته شدم بخدا دیگه صبر و تحمل ندارم یک ساله که هر ماه این حالو دارم این ماه که آمپول زدم دیگه خیلی امیدم بیشتر شد نمیتونستم صبر کتم تا موعدم واسه همین تست خریدم انشالله شمام باردار باشی عزیز دلم من یک ساله تست میزنم هر ماهشو اما اینطوری نبوده اصلا همیشه یک خط بوده اگه تاثیر آمپول نباشه پس باردارم،من نگرانم نکنه تاثیر آمپول بوده باشه و این ماهم نشه 😔

خیلی پر رنگ تره تو عکس مشخص نیست رنگش کم رنگ تر افتاده

پس مبارکه 😍❤️

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر