2777
2789
عزیزم آمپول hcg و چندم دوره میزنن؟؟؟

بستگی به دکترت داره برای من  ی روز  قبل تخمک گذاریم زد

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم

آهان ...ممنون ... انشاالله بی بی چکت مثبته واقعی بشه ....پانزده روز بعد از تزریق آمپول بی بی بزن اگه مثبت شد ینی صددر صد هستی ...

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
ايشالله كه باردار باشي اما اثرات اين آمپول  تا ١٥ روز تو خون هست وباعث ميشه تست مثبت كاذب ...

آره درسته ولی تست من روز به روز پر رنگ تر میشه اگ کم رنگ بشه یعنی تاثیر آمپول بوده اما وقتی که پر رنگ میشه از روز قبل یعنی مثبته

آهان ...ممنون ... انشاالله بی بی چکت مثبته واقعی بشه ....پانزده روز بعد از تزریق آمپول بی بی بزن اگه ...

من ۱۱،۱۲،۱۳تست زدم و هر روز پر رنگ تر از روز قبل بود 

من ۱۱،۱۲،۱۳تست زدم و هر روز پر رنگ تر از روز قبل بود 

خب اگه داره پررنگ تر میشه ینی سطح هورمون می‌ره بالا دیگه اگه کمرنگ میشد ینی تاثیر آمپول از بین می‌رفت و باردار نبودی ...پس حتما بارداری ...مبارکت باشه عزیزم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
خب اگه داره پررنگ تر میشه ینی سطح هورمون می‌ره بالا دیگه اگه کمرنگ میشد ینی تاثیر آمپول از بین می‌رف ...

قربونت برم من راست میگی؟من همش میخوام خودمو آروم کنم الکی هی به خودم میگم ن باردارم اما خواستم اینجا بپرسم ببینم نظر شماها چیه

خب اگه داره پررنگ تر میشه ینی سطح هورمون می‌ره بالا دیگه اگه کمرنگ میشد ینی تاثیر آمپول از بین می‌رف ...

دیروز کم رنگ بود اما امروز صبح زدم خیلی پر رنگ بود همشم حالت پریودی دارم انگار تو دوران پریودی ام دل درد و کمر درد دارم بدنم گر میگیره یکم

قربونت برم من راست میگی؟من همش میخوام خودمو آروم کنم الکی هی به خودم میگم ن باردارم اما خواستم اینجا ...

ارع دیوونه احتمال زیاد بارداری روز پونزده هم یه بی بی بزن حتما مثبت میشه خبرش و بده 

به نظرتون باردارم یا تاثیر آمپول اج سی جی؟؟؟؟یکیش برای ۱۱روز بعد از آمپول یکیش ۱۲روز 

اره دیگه تاثیر امپوله،بعد۱۴روز از آمپول اگه چیزی دیدی حسابه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
دیروز کم رنگ بود اما امروز صبح زدم خیلی پر رنگ بود همشم حالت پریودی دارم انگار تو دوران پریودی ام دل ...

وقتی پررنگ تر بشه ینی ok...تبریک ...درخواست دوستی بدم خبر بگیرم ازت ...آخه منم ماه بعد باید آمپول آزادسازی بزنم...یکم ازت اطلاعات بگیرم کمکم کنی میشه؟؟؟

ارع دیوونه احتمال زیاد بارداری روز پونزده هم یه بی بی بزن حتما مثبت میشه خبرش و بده 

باشه عزیزم ممنون از انرژی مثبتت

باشه عزیزم ممنون از انرژی مثبتت

فدات

اره دیگه تاثیر امپوله،بعد۱۴روز از آمپول اگه چیزی دیدی حسابه

خب اگ تاثیر آمپول چرا بی بی چکام از روز قبل پر رنگ ترن؟باید کم رنگ بشه که

خب اگ تاثیر آمپول چرا بی بی چکام از روز قبل پر رنگ ترن؟باید کم رنگ بشه که

همون اول هاله دیده میشه؟اره حرفت درسته.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم