2777
2789
وقتی پررنگ تر بشه ینی ok...تبریک ...درخواست دوستی بدم خبر بگیرم ازت ...آخه منم ماه بعد باید آمپول آز ...

بله حتما عزیز دلم،این ماه اولین بارم بود آمپول میزدم اما خب چند بار قبل آمپول زدنم رابطه داشتم نمیدونم تاثیر آمپول بوده یا قبل آمپول باردار شدم امروز صبح که سومی رو زدم کاملا دیگه پر رنگ و مشخص بود عکسش لود نمیشه بفرستم 

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اگ قبل از آمپول باردار شده باشم حالا که آمپول زدم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟آخه میگن تو بارداری این آمپول رو بزنی باعث نقص جنین میشه🙁

بچه ها اگ قبل از آمپول باردار شده باشم حالا که آمپول زدم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟آخه میگن تو بارداری این ...

این حرفها رو بیخیال،ایشالا که گرفته،فقط زیاد بی بی نزن بذار دوسه روز دیگه یهو پررنگ بشه بعدم برو آزمایش 

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بله حتما عزیز دلم،این ماه اولین بارم بود آمپول میزدم اما خب چند بار قبل آمپول زدنم رابطه داشتم نمیدو ...

نه بارداری واسه همین آمپول خیالت راحت ...اول رفتی سونو بعد آمپول زدی ؟؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
این حرفها رو بیخیال،ایشالا که گرفته،فقط زیاد بی بی نزن بذار دوسه روز دیگه یهو پررنگ بشه بعدم برو آزم ...

فداتشم،دل تو دلم نیست انشالله که خیره

آره عزیزم یک هفته بعد اتمام پریودم دکتر گفت سونو بده واسه اندازه فولیکول، سونودادم بردم براش همون روز واسم آمپول تجویز کرد ۲تا بود و گفت از فردا شبش یک شب در میون رابطه داشته باش اما من فقط تونستم ۲ شبش رو رابطه داشته باشم

عزیزم دوباره درخواست دوستی بده اصلا بالا نمیاد واسم 

عزیزم دوباره درخواست دوستی بده اصلا بالا نمیاد واسم 

عزیرم برو تو قسمت نی نی سایت من صفحه رو بکش بالا اونجا درخواست ها اومده فکر کنم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
عزیرم برو تو قسمت نی نی سایت من صفحه رو بکش بالا اونجا درخواست ها اومده فکر کنم

پیداش کردم