2777
2789
عنوان

غذا دادن به حیوونا

36 بازدید | 3 پست

سلام این اولین تاپیکیه که من میذارم همینطوری خواستم درباره ی غذا دادن به حیوونا حرف بزنیم 

من چند وقت یبار  برای حیوونا غذا میگیرم و میبرم اینو اونور بهشون میدم   یا برای پرنده ها آب و غذا میذارم 

این کار من رو بعضیا که میبینن خیلی تشکر میکنن و میگن حتما اینکارو ادامه بده و ......   و بعضیا هم   از این کار من خوششون نمیاد   من که به هر حال به این کارم ادامه میدم     میدونم  باعث  بچه اوردن بیشتر میشه اما اگه از تشنگی یا گرسنگی مخصوصا توی فصل های خیلی گرم یا خیلی سرد بمیرن که بدتره   

نظرتون چیه؟

خیلی اصولی بخوای نگاه کنی اشتباهه غذارسانی بهشون چون چرخه محیط زیست رو به هم میزنی با این کار وبرای سایر انسانها هم خطر ایجاد میکنی . زاد و ولد بیش از حد حیوانات به ادما هم اسیب میرسونه ، سگ های ولگرد و ... زیاد میشن . 

حالا ادم یه جا حیوون تشنه سیراب کنه فرق داره .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی اصولی بخوای نگاه کنی اشتباهه غذارسانی بهشون چون چرخه محیط زیست رو به هم میزنی با این کار وبرای ...

دقیقا با حرفت موافقم 

ما چند سال پیش یه گروه حمایتی داشتیم که نوبتی صندوق گروه میرسید به یکیمون و باید خرج ها رو مدیریت میکرد. اولین ماه که همه واریزی هاشونو ریختن و من دست نزدم شد 35 ملیون. 

خیییییییلی بود. اون وسطها واریزی 2 تومنی هم داشتیم. فکر کن ماه های قبل 35 ملیون مبدادن غذای خشک و استخوان میخریدن تو شهر پخش میکردن نتیجه اش شد اینهمه سگ و گربه ولگرد تو کرج 😖🥴. 

از همون ماه من گروه به عقیم سازی ترغیب کردم، قشنگ حس میکردم ندونسته چقدر  جمعیت حیوانات غیراهلی رو افزایش دادیم 😖

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند