2777
2789

خانوما یه دستور پخت مرغ خوشمزه میخوام شوهرم باهمکاراش غذا میخوره ظهرا همش میگه یه مرغی اورده بودن میزاشتی دهن اب میشد من مرغو هرکاری میکنن میگه ب پای مرغ اونا نمیرسه 🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

مرغ و با پیاز و سیر فراوون و فلفل دلمه ای و نمک و زردچوبه ابپز کن  بعد با روغن سرخ کن بعد رب گوجه و روغن و اب و فلفل دلمه و هویج و پیاز و خورد کن مرغو بنداز توشون یکساعت و نیم دم بکشه

:)

اول مرغ تو ابپز کن با اب نمک بعد تو روغن سرخ کن زعفرون بریز توش بعد سس و درست کن مرغ وبزار تو سست قل بخوره

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغ و با پیاز و سیر فراوون و فلفل دلمه ای و نمک و زردچوبه ابپز کن  بعد با روغن سرخ کن بعد رب گو ...

مرسی عزیزم ربم تو روغن سرخ کنم یانه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

هرکاری دوستان گفتن بکن ولی من قبل هرکاری مرغ رو پنج دقیقه میجوشونوم و آبشو میریزم دور ...اینجوری بوی بدش گرفته میشه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
اول مرغ تو ابپز کن با اب نمک بعد تو روغن سرخ کن زعفرون بریز توش بعد سس و درست کن مرغ وبزار تو سست قل ...

تو سسش شما چیا میریزی 

هرکاری دوستان گفتن بکن ولی من قبل هرکاری مرغ رو پنج دقیقه میجوشونوم و آبشو میریزم دور ...اینجوری بوی ...

اره خودمم همیشه این کارو میکنم 

پیاز فراوون . زعفران . فلفل سیاه و آویشن پودر سیر و فلفل دلمه ای و هویچ بریز عالی میشه 

مرسی عزیزم

اره تفش بده تا رنگش باز شه

مرسی قربونت 

مرغ رو بنداز تو آب و با ی دونه پیاز و نصف هویج و کمی زردچوبه و نمک بزار بجوشه وقتی کف سفید اومد روش همشو با کفگیر بگیر بعد اجازه بده بپزه 

پیاز رو رنده درشت کن و سرخ کن طلایی کنی زردچوبه و خیلی خیلی کم نمک بزن بعد رب بریز و تف بده بزار رنگش باز بشه 

هویج هم بزار توی آب بپزه وقتی داشت آبش تموم میشد یکم شکر و یکم آبلیمو بهش بزن و هم بزن 

مرغات ک پخت آبکش کن بشورشون بزار تو بشقاب تا خشک بشن یکم بعد اون پیازو با هویجو بنداز بیرون چون اونا هورمونای مرغو ب خودشون گرفتن حالا مرغاتو سرخ کن بعد بندازشون توی اون پیاز سرخ شده و رب زعفرون دم کرده هم بریز روی مرغات بعد هویج ها رم بریز فقط اگر آب هویج هنوز هست اونو نریز بعدم آب مرغ به اندازه ای ک یکم از مرغا بیرون باشن بریز و بعد بزار جا بیفته . البته وسط کار بچش ک اگر نمکش کم بود یکم اضافه کنی خوش نمک بشه ، واسه زرشکم ، اول زرشکو بزار نیم ساعت توی آب خیس بخوره بعد آبکش کن بعد تو ی قابلمه اول کمی کره بریز کرت ک آب شد زرشکو بریز داخلش با یکم شکر هم بزن و تمام 🙂