مرغ رو بنداز تو آب و با ی دونه پیاز و نصف هویج و کمی زردچوبه و نمک بزار بجوشه وقتی کف سفید اومد روش همشو با کفگیر بگیر بعد اجازه بده بپزه
پیاز رو رنده درشت کن و سرخ کن طلایی کنی زردچوبه و خیلی خیلی کم نمک بزن بعد رب بریز و تف بده بزار رنگش باز بشه
هویج هم بزار توی آب بپزه وقتی داشت آبش تموم میشد یکم شکر و یکم آبلیمو بهش بزن و هم بزن
مرغات ک پخت آبکش کن بشورشون بزار تو بشقاب تا خشک بشن یکم بعد اون پیازو با هویجو بنداز بیرون چون اونا هورمونای مرغو ب خودشون گرفتن حالا مرغاتو سرخ کن بعد بندازشون توی اون پیاز سرخ شده و رب زعفرون دم کرده هم بریز روی مرغات بعد هویج ها رم بریز فقط اگر آب هویج هنوز هست اونو نریز بعدم آب مرغ به اندازه ای ک یکم از مرغا بیرون باشن بریز و بعد بزار جا بیفته . البته وسط کار بچش ک اگر نمکش کم بود یکم اضافه کنی خوش نمک بشه ، واسه زرشکم ، اول زرشکو بزار نیم ساعت توی آب خیس بخوره بعد آبکش کن بعد تو ی قابلمه اول کمی کره بریز کرت ک آب شد زرشکو بریز داخلش با یکم شکر هم بزن و تمام 🙂