2777
2789
عنوان

معجزه چله سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 55402 بازدید | 156 پست
من یک سال صوتشو گزاشته بودم قبلا حس ششم داشتم قدرت عجیبی داشتم اللان هرکی ازم سوال میکنه ازحسم میگمم ...

چون اون زمان سحر شده بودین و خادم سحر باهاتون عجین شده بود یک سری از ویژگی های اون خادم در شما هم ایجاد شده بود میتونستید پیش بینی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اره اینا نشانه داشتن طلسم هست که موکلای اون طلسم دارن اذیتت میکنن که تو نا امید بشی و دست ...

عزیزم ما ۲۰ سال پیش یه خونه طلسم صده خریدم که توش جن بود هر جا میرفتیم چسپیده بود بهمون و حتی خاله لعنتیم هم‌یه طلسم جادوی سیاه برامون انداخت م از اون خونه که جا به جا شدیم همش پدر مادرم ۹۰ درصد مواقع بدبیاری میارن کم‌آوردیم یه عالمه دعا گرفتیم تا آخری همین عید یه کرمانشاهی اومد ۵تومن گرفت تغییر خاصی نشد اما جن ها یکم بیشتر حس میشن الان دعا گر نتونست کمک کنه ۱۰ ساله نابود شدیم بخدا من خودمم یه شب خواب دیدم یه جن پیر مرد اما از دسته خدا و پیغمبر یعنی خوب یود اومد خونمون گفت چاره مشکلات تو حفظ آیه های آخر جز ۳۰ قرآنه اما انجام ندادم

عزیزم ما ۲۰ سال پیش یه خونه طلسم صده خریدم که توش جن بود هر جا میرفتیم چسپیده بود بهمون و حتی خاله ل ...

اون خواب انگار یه بشارت بوده کاش عمل می‌کردید بهش

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
چهل روز هر روز سوره بقره!اینجوری از زندگی میوفتیم که

نترس نمیگفتی. بخداارزش داره.درطول روزچقدسرمون توگوشی چقدباتلفن حرف می‌زنیم اگه نه خیلی تندنه خیلی یواش بخونی یه ساعت ونیم میشه والا به معجزاتی که داره فک کن

توصیه میکنم‌حتما حتما یا سوره بقره رو بخونید یا گوش بدید تا ۴۵ روز به حدا معجزه میکنه معجزش و دیدم ک ...

سلام عزیزم، من امروز صوتیش را گذاشتم توی خونه. حتما باید باهاش خوند یا گوش کرد؟ چون من در حینش هم کارهامو میکردم.

سلام عزیزم منم بقره شروع کردم

خیلییی گر میگیرم، درونم آتیشه، میسوزم، نمیدونم بخاطر این سوره س؟ 

یا بخاطر بقایای سقطم

یا بخاطر قرص دفع بقایا که میخورم

میسوزم و خیس عرقم

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

من 5 ماهه گوش میدم، دقیقا روز چهلم یه اتفاق خیلی سخت که در گذشته افتاده بود برام تکرار شد ولی قطع نک ...

من یبار خونده بودم‌ اینجا که یک خانم گفته بود صوتیشو دانلود کرده میزاشته تو خونه حتی اگه خودش تو خونه نبوده اون موقع جواب هم گرفته و یک چیز جالب که میخواستم بگم قبل شروع که سرچ زده بودم خیلیا گفته بودن ممکنه بین افراد خانواده دعوا رخ بده یا کلا اتفاقای بدی رخ بده من یکم ترسیدم شروع کنم یا نه اما شروع کردم طبق گفته های اونا که تجربه داشتن میگفتن یک هفته ده روز اول این اتفاق میفته در کمال ناباوری پدر و مادرم برای مدتی کوتاه از هم جدا شدن قبلش بین پدر و‌ برادرم اتفاقای تلخی افتاد خودم مریض شدم خیلی اما کاملا مقاومت کردم و ادامه دادم شرایط آروم شد پدر و مادرم بهم برگشتن من نتایج دکترم عالی بود خدا رو شکر یک نفر میگفت اینا نشونه پاکسازیه اگه میتونین مقاومت کنین نمیدونم چی میشه تهش اما ی چی نمیزاره ازش بگذرم و ادامه میدم 

عزیزم منم ۳ روزه شروع کردم ولی حالم خیلی بده همش گریه میکنم طپش قلب دارم سنگینی و غم همه وجودمو گرفت ...

ممکنه مشکلت روحی باشه همه چی رو به طلسم ربط نداره که بیشتر اینا مشکلات روانیه

انقدر به سحر ربط ندید سوره بقره برای پاکسازی انرژی منفی هم هست اگه بدنتون واکنش نشون میده یا حالتون بد میشه به احتمال خیلی زیاد انرژی منفی خودتونه که توی وجودتون انباشته شده به مرور زمان 

من خودم سوره بقره گوش میدم یکم استرس میگیرم اولش ولی میدونم به خاطر استرس های روزانمه ولی گوش دادن روزانش خیلی مفیده حتی واسه رزق و روزی عالیه 

در هر حالتی نترسید و بدونید خدا خیلی بزرگه و ناراحتی شما از خدا به خاطر دانش کم همه ی ماست پس فقط به خدا توکل کنید خدایی که سوره بقره رو قرار داده تا هیچ کسی نتونه شنونده ی این سوره رو طلسم کنه همیشه از ما حفاظت میکنه