2777
2789
عنوان

معجزه چله سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 55344 بازدید | 156 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا کاش منم از دستش راحت بشم بیست ساله زندگیم نحس شده🤲🏻

منم بودم خدالعنت کنه اونیکه باعث شد اینجوری شممم فقط کوتاه نیا اونقدر بزارتانابود شه بعد سریای بعد که گزاشتم بهم نشون دادن کار کی بوده که منوطلسم کردن

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
باشه ممنونم کاش کلا ازطلسم خلاص شم خسته شدم 

عزیزم دوباره از اول سوره بقره رو گوش بده تا خلاص شی

این بار به جای 45 روز، یکسال گوش بده

شاید قوی شده باشه

اون تحصین هم که گفتم روز و شب انجام بده

هر دعایی هم که تو خونتون دارید 24 ساعت در اب و نمک دریایی بذارید که 110 بار بهش بسم الله الرحمن الرحیم گفتید

و اون اب رو بریز یه پاک مثل دیوار یا پشت بام تا خشک بشه و تو چاه نره

کاغذش رو ببر یه جا بیابون بذار که نور آفتاب ازبین ببرتش

در آخر هم با آب و سرکه سرتا پات رو بشور و مرتب آیه الکرسی بخون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

https://ble.ir/azkarelahi 
ن نمیخونم

نماز اول وقتم واسه این موارد خیلی خوبه

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
عزیزم دوباره از اول سوره بقره رو گوش بده تا خلاص شی این بار به جای 45 روز، یکسال گوش بده شاید قوی ...

بله گلم تمام دعاهارو انداختم تو اب بله دوباره میخوام بزارممم اما میترسم ازاذیتاشون ☹️

منم بودم خدالعنت کنه اونیکه باعث شد اینجوری شممم فقط کوتاه نیا اونقدر بزارتانابود شه بعد سریای بعد ک ...

باشه لطفا برام دعاکن منم راحت بشم فکر کن توی مجردی اومد سراغم زمانی که چیزی نمیدونستم و پاک و معصوم بودم و غیراز راه مدرسه و مسجد و خونه هیچ جا رو بلد نبودم شبها میومد و اذیتم میکرد و بعد ازاون هم دیگه زندگیم نحس شد و همش به در بسته خوردم

یه جورایی دلم ازخدا گرفته و شکسته نمیتونم

منم🙂💔ولی بازم جز خودش کسیو نداریم پس باید بریم سمتش...

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
باشه لطفا برام دعاکن منم راحت بشم فکر کن توی مجردی اومد سراغم زمانی که چیزی نمیدونستم و پاک و معصوم ...

امیدوارم عزیزم شک نکن که خوب خوب میشیی

بله گلم تمام دعاهارو انداختم تو اب بله دوباره میخوام بزارممم اما میترسم ازاذیتاشون ☹️

هر وقت ترسیدی 5بار آیه الکرسی بخون به خودت فوت کن

اگر دیدی از اعضای خانواده هم دارن اذیت میشن بگو بخونن یا براشون بخون بهشون فوت کن

اصلا نترس

https://ble.ir/azkarelahi 
اره اما من عجیب دلم گرفته نمیتونم😔

😢😢💔