2777
2789
عنوان

خانوما یلحظه لطفا

46 بازدید | 16 پست

شما چیزی راجع به بیماری اوریون میدونید 

واسه دختر نوجوان

گلوش باد نکرده 

فقط از زیر گوشش تا کنار فکش درد میکنه اونم نه مداوم

هر دو طرفش همینطوره ولی ورم نداره 

گلو درد هم از قبلن داره چون یه دوره کرونا رو گذرونده و تازه داشت خوب میشد که از دیشب این اتفاق براش افتاد 

خیلی میترسم براش 

همش فک میکنه نازا میشه 

ینی کلن نباید راه بره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکتر نمیره ممکنه تیرویید باشع

عزیزم اونجایی که غده تیروئید هست درد نمیکنه ولی گلو درد داره 

سر درد داره 

هر دو سمت سرش از گوشاش تا یکم پایین تر از فکش درد میکنه ولی ورم نداره 

من خودم اوریون گرفتم فقط باید بخوابه  وگرنه اوت می کنه بیماریش فقط خواب. اگه تب کرد پاشوره کن&n ...

ببخشيد واقعن باعث نازایی میشه؟

چی باید بخوره چی نباید بخوره 

تب هم نداره اخه 

دیروز چندین بار رف تو حیاط عرق کرد اومد زیر کولر 

ممکنه از این باشه و اوریون نباشه؟ 

عزیزم از قدیم کردن تو گوشمون  بچه ساله نیس که الان فهمیده باشه

خودتون میگید قدیم. بچه نوجوان چرا باید خرافات قدیمیو اصلا بدونه؟ شماها میگین میشنوه دیگه. والا نازا بشه بهتر از اینه که با این خرفا مدام روانشو عذاب بدین‌. من و خواهرم اوریون گرفتیم من بچه دار شدم خواهرمم مجرده هنوز

خودتون میگید قدیم. بچه نوجوان چرا باید خرافات قدیمیو اصلا بدونه؟ شماها میگین میشنوه دیگه. والا نازا ...

عزیزم 

الآن واقعن موقع این حرفاس؟ 

خب ما تو خانواده سابقه اوریون نداشتیم 

بعدم ایشون زیاد بچه نیست بالای 15 سال داره 

یکمم دو طرف شکمش گاهی درد میگیره 

واسه این می‌ترسه 

من ازتون راهکار خواستم.. 

خودتون میگید قدیم. بچه نوجوان چرا باید خرافات قدیمیو اصلا بدونه؟ شماها میگین میشنوه دیگه. والا نازا ...

الآن من حرفم اینه با وجود اینکه ورم نداره بازم ممکنه اوریون باشه؟ 

چقد میتونه راه بره 

همش باید دراز کش باشه؟ 

اخه تا دسشویی هم می‌ترسه بره

عزیزم  الآن واقعن موقع این حرفاس؟  خب ما تو خانواده سابقه اوریون نداشتیم  بعدم ایش ...

منم راهکار دادم بهتون. بچه این سنی نباید ذهنش درگیر نازا بودنش باشه که حتی بترسه بره دسشویی. اوریون بیماری ارثی نیست که از طریق سابقه خانوادگی منتقل بشه. اخه شماها فقط از مشکلات جسمی میترسین ولی براتون اصلا مشکلات روانی ای که بچه رو دچارش میکنید مهم نیست. یه خانوم نازا از یه خانومی که وسواس فکری و اضطراب و افسردگی داره به مراتب خوشبحت تره

الآن من حرفم اینه با وجود اینکه ورم نداره بازم ممکنه اوریون باشه؟  چقد میتونه راه بره  ه ...

نباید بترسه خب ای بابا. ببرش دکتر چون باید بره دکتر. تشخیص اوریون رو فقط دکتر میتونه بده. هیچکس با راه رفتن نازا نمیشه 

منم راهکار دادم بهتون. بچه این سنی نباید ذهنش درگیر نازا بودنش باشه که حتی بترسه بره دسشویی. اوریون ...

درست میگین.

میشه پست بعدی رو جواب بدین.. 

خانوادش همش بهش میگن اوریون نیس ولی خودش خیلی ترسیده