2777
2789
مال ما شبانه روز روشن هس

😩

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعله آبگرمک چقدره که باعث مرگ بشه یعنی مثل شعله بخاری روشنه اونوقت آبگرم تون منفحز نمیشه ... اتوماتی ...

ن دیگه همش رو شمعکه وقتی آب گرم باز می‌کنی روشن میشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چ غم انگیز💔💔 دخترع بهوش بیاد تا عشقش مردع

دختره تا بهوش بیاد استرس پدرش و خانواده پدری عشقو از سرش میپرونه عزیز 

ی ضرب المثل هست میگه طرف جای سفت  نشاشیده ....

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
خدا لعنت کنه پسرای اینجوری ک آبروی ی دختر و میبرن و خدا هزاران بار لعنت کنه همچین پدرو مادری و‌

حالا که لعنت کردی دختره رو هم لعنت کن که بی اجازه و با دروغ رفت خونه دوس پسرش   

انشالله که جان سالم به در ببره

ولی تو این موضوع همه مقصرن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
دقیقا منم اصلا این تاپیکو بلور نمیکنم به چند دلیل ضایع..  اول اینکه مادره بیاد برا یه غریبه ا ...

مگ  من دیدم؟ حرف ک میزدن شنیدم

شماهم باور نداری برامن مهم نیس و بااحترام ازتاپیک برو بیرون

ولی این وسط ی چیزی میلنگه  چرا به پدر دختر تماس نگرفتن؟  خوانواده پسره کجا بودن ؟  ...

اره چرا نمیشع همسر من بیمارستان کار میکنه چیزایی میگه خیییلی بدترو عجیب تر ازینا 

تو کلانتریم که هست باز همین مملکت نیس که سرزمین عجایبه اتفاقاتی میفته که شاید تو مخیله ماها نگنجه الان حضور ذهن ندارم وگرنه میگفتم چندتاشو

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
بش گفتم چیشده گفت دخترم دیشب بهم گفت میخوام برم تولددوستم امشب نمیام گفت منم قبول کرذمم صب هرچی زنگ ...

گاز چی ؟؟ مگه الان بخاری یا وسایل گرمایشی روشنه ؟؟

آخه اجاق گازهای الانم که مثل قدیم نیستن   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اجیا پسر زنگ زدن جواب نداد یکی فرستادن رفت بالا از پشت بوم دید هردو توبغل همن ولخت....  گفت پس ...

خدایی همه ی این اتفاقا رو تو اون شرایط نشستن برات توضیح دادن؟؟؟

پدری که در این حد تعصبیه اجازه داده دخترش شب خونه نیاد؟؟؟

چی فرض میکنین آدمو آخه

موضوع مسخره ایه؟؟؟؟؟بابا خیلی با کلاسید شما دیگه. دختر پسر لخت تو بغل هم براتون بی آبرویی نیست.  ...

چرا بی ابروییه ولی به خاطرش دلمون نمیخواد دخترمون بمیره یعنی یه همچنین پدر مادر سنگدلی هم وجود داره 

مال ما شبانه روز روشن هس

منظورت  شمعک هست 😯😯شعله شمعک  که باعث مرگ نمیشه ...همه آبگرمکنها روی شمعک روشن هستن 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم