عزفزم دخخره مادرشو گول زده گفته مریم تولد دوستم بعبع بعد رفته شب تو بغل پسر مردم خوابیده ابر ...
😐😐😐نمیتونم باور کنم یعنی واقعاً اگه بچه های شما یه همچین اتفاقی براش بیفته ارزوی مرگشو میکنین واقعا افکار ما ایرانیا چقد پوسیدس کاش یه روزی برسه که این چنین آدمایی نابود بشن
ابگرمکن مگه اتومات ندارن تو درجه خاصی خودشون اتومات خاموش میشن. بعدش هم آبگرمکن دی ...
مال ما شبانه روز روشن هس
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
کار به راست و دروغ این داستان استارتر ندارم ولی یادت بیاد به قتلای ناموسی! که بخاطر آبرو چندتا پدر و ...
قتلای ناموسی اکثرا از سمت شوهر بودن و در مواردی پدر
یه مادر هیچوقت همچین چیزی برا بچه اش نمیخواد
Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭 😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤
ای وااای خداایاا مگه میشه من واقعن درک نمیکنم چرا اینجور میگن اونا جوونن حالا خطایی کردن بقیه باید لاپوشونی کنن نکه بگه بمیره آبروم نره گور پدر حرف مردم حیف بچه آدم نیس آخه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
اینکه هیچی دوستم میگفت دختره تو تیزهوشان بوده باباش قاضی بعد پسر یکی از اونایی ک حکم اعدادم داده اومده با دختره دوطت شده بر انتقام سیخ فرو کرده تو رحم دختره
تایپکش هست
میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
وا شما مگه ابگرمکنتون خاموش میکنید مال. ما همیشه روشن چرا باید خاموش باشه؟!!!!
شعله آبگرمک چقدره که باعث مرگ بشه یعنی مثل شعله بخاری روشنه اونوقت آبگرم تون منفحز نمیشه ... اتوماتیک هم ندارن آبگرمکن. آبگرمکن تا جایی که میدونم برای مصرف گاز خودش اتو ماتیک روشن میشه مال شما رو نمیدونم
من مامان دو تا فرشته ام .دخترم هلن و پسرم کارن.... معجزه های خدا تو زندگی ایم..خدایا ممنونم
دروغه . هیچ مادری حاضر نیست بچه اش در ازای آبروش بمیره تلاش خوبی برا پربازدید شدن بود
منم نمیتونم هضم کنم حالا برفرض خطایی کرده آدمیه دیگه یعنی بمیره چیه چون پاش کج گذاشته
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب