2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 37 پست
زمین انقدی که زمین سود داره طلا عمرا داشته باشه اگه خونه این قیمت باشه که خونه

پس انشالله باید ب فکر زمین باشم 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸۰۰م داشتم گذاشتم بانک تقریبآ ماهی ۱۵ م سود میگیرم به حساب خودم بانک بهتره چون اگه طلا میخریدم م ...

نه بابا بانک فایده نداره 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
میرسه

کجاها مثلا؟ 

تو شهرستانها بخوای بگیری بابد آشنا داشته باشی ک سرت کلاه نذارن

میتونی روی پول پیش هم حساب کنی  اگر خونه خریدی  و هم اجاره خونه برای پرداخت اقساط وام یا ...

بخدا رو اونا هم حساب کردم ولی گیرم نمیاد 

اره تو شهرستانا نه تهران

والا ما شهرستانیم با هفتصد تومن زمینم به سختی میشه چه برسه خونه

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا