2777
2789

سلام دوستان من پریودم تقریبا منظمه.چندین سال پیش چون پلی کیستیک بودم یبار مثلا هشت ماه پریود لکه بینی داشتم یبار دو سه ماه پریود نمیشدم.ولی خیلی وقته نزدیک دو ساله که دیگه منظم شده بود.بعد کلا تو عمرم هیچوقت سابقه پریود دو روزه یا سه روزه نداشتم علتش چی میتونه باشه؟؟؟البته اینم بگم که از نیمه خرداد رژیم غذایی از دکتر گرفتم و هر روز یه لیوان یا دو لیوان شیر داره ممکنه اون رحممو سرد کرده باشه؟

گلاب به روتون الان پریودم اینجور شده : ۱۳ ام لک دیدم ۱۴ ام و ۱۵ ام پریود با خون قرمز و غلیظ بود مثل همیشه ۱۶ ام دیگه خون رو نوار بهداشتی نمیومد اما تو سرویس میومد الانم دیگه کلا رو نوار بهداشتی نمیاد!تو نینی سایت سرچ کردم نوشته بودن دسمال وارد و.ا.ژن کنید اگر خونی بود هنوز پریودید.مشکلم اینه داخل خون هست ولی بیرون هیچی نمیاد من همیشه تو پریودی روزی پنج بار تعویض میکردم.زعفرونم خوردم اثر نداشته چیکار کنم؟طبیعیه؟

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطلاع دقیقی ندارم فقط میدونم تغذیه به شدت تاثیر داره همون شیر که گفتی خیلی بده برا رحم 

من خودم کاملا حس میکنم رحمم سرد شده این سری بیشتر روزها لکه بینی بود خیلی حس بدیه من  قبل این دوره خیلی تو آب بودم و بشور و بساب کردم خیلی هم شیرینی‌جات خوردم 

منم تا دوروز میشم بعد روز سوم لکه میاد ،بعد روز چهارم خونریزی میکنم ،بعد روز پنجم دیگه تموم ،نمیدونم ...

اخه من دفعه اولمه شما کلا اینطوریه پریودت

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
اطلاع دقیقی ندارم فقط میدونم تغذیه به شدت تاثیر داره همون شیر که گفتی خیلی بده برا رحم  من خود ...

اخه شیر کنارش عسل و گردو بوده همیشه یا خرما.ولی بازم فک کنم رحممو سرد کرده

اگه تو این چند ماه یکبار اینجوری شدی اوکیه اما اگه ماه های بعدی بار اینجور شدی برو دکتر

باشه عزیزم ممنون