2777
2789
عنوان

صبح دوباره قبل رفتن همسرم بحث چادر رو کشیدم وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 96 پست
پس باید این چرخه از بین بره. همه زنها اگه زیبایی و‌خوش پوشی و به روز بودنشون رو برای همسر خودشون نگه ...

این اقا رو میدونم بیمار و هَول نیست و متاسفانه باید قبل از خیانتش به همسرش میگفت من از تیپ به روز خوشم میاد.

ولی شوهر خودم و یه زن متاهله بچه داره مذهبی نما ،هر دو هَول و کثیفن که سه سال باهم بودن و منو نابود کردن

نتیجه اینکه ذات ربطی به پوشش نداره عزیزم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ارتباط چ ربطی ب این قضیه داره؟؟؟ ن چ ربطی داره واقعا؟؟؟ بابا طرف دلش نمیخواد سر کنه، کاری ک از رو ا ...

شما فرمودید غیرت یعنی احترام به عقاید و نظرات. درسته؟

خب یه نفر عقیدش اینه نباید چادر سر کنه، یه نفر هم عقیدش اینه باید دو تا زن داشته باشه. حالا متوجه ارتباطش شدید؟

به هر حال طبق تعریف شما، اگر من هم بخوام نسبت به شوهرم غیرت داشته باشم، باااید به عقایدش احترام بزارم و هواشو داشته باشم دیگه.

اگر قانع شدید ممنونم.

ولی اگر قانع نشدید، حرفی نیست. قرار نیست ما اینجا چیزی به هم ثابت کنیم. هر کس هم دیدگاه خودش رو دوست داره و قبول میکنه. پس دیگه الزامی به ادامه بحث نیست.

موفق باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فرمودید غیرت یعنی احترام به عقاید و نظرات. درسته؟ خب یه نفر عقیدش اینه نباید چادر سر کنه، یه نف ...

اره باید احترام بذاری اگه بخواد ده تا هم زن بگیره. وقتی امثال شما زنها هم جنس خودتونو برده فرض میکنید دیگه چ انتظاری از مردها هست؟ روز خوش

نمیتونم درک کنم یک زوج درمورد جزییات هم دیگه ، اختیار نظردادن نداشته باشن

چرا عزیزم دارن حتی خیلی از این عزیزان راجع به پوشش شوهراشون نوع ریششون و ... نظر میدن ولی در این مورد حساسیت دارن و بحث رو جور دیگه تفسیر میکنن

چرا باید برای پوشش شما ها اون شوهرهای مغز بستتون تصمیم بگیره؟؟ یکم عقل و شعور و عزت نفس ندارین .اصلا ...

عزیزم ایطور نگو شما جای اینخانم نیستی اخه چرا ایطور می گی چطور شوهرش نمی تونه درموردش نظر بده اخه این چه حرفی

بله.در مورد اون حرفتون گفتم که چون اول زندگی با چادر دیدن و پسندیدن دیگه باید همینجوری بمونن خانومشو ...

ببین مهم اون وفای داریه و اخلاق به زندگی هست اینه که کنار هم مارو نگه میداره خدا میگه اگه اخلاق نداری دینت هم بدرد خودت میخوره چون اخلاق ادم گویای ادمیه

منم مثل ت بودم اولا خیلی بحث کردم دعواهای وحشتناک شد قشنگ ی دوسالی شد تا اکی داد الان مانتو عبایی و مانتوهایی ک‌پوشیده هست میپوشم خداروشکر اونم راضیه الان خودمم دوست دارم

ولی ت الان از مانتو عبایی شروع کن خوبه باهاش برو مغازه بپوش ک ببینه عین چادر پوشیده و اینا هست تا اکی بده دیگ ب مرور درس میشه

خیلی غمگین شدم با این تاپیک. استارتر عزیز، خواهر خوبم، جوگیر اوضاع پوشش این روزهای مردم نشو. چادر هی ...

واقعا این طور نیست

من ازدواج نکرده بودم حجاب داشتم مانتویی بودم خیلی هم محجبه بودم

ازدواج کردم چادر سر کردم چون همسرم دوست داشت

الانم خود همسرم میگه من نمی خوام اذیت بشی هر جا دوست داری سر کن

زمانی هم که چادر سرم نیست واقعا محجبه هستم چون حجاب رو دوست دارم  و اینکه انتخاب خودمه