2777
2789
عنوان

صبح دوباره قبل رفتن همسرم بحث چادر رو کشیدم وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 96 پست
وکیلا خیلی گند هستن

من دیدمش ، خیلی خیلی ادم سنگین و موجهه و چشم پاکی هست.‌ولی جذب همکار خوش پوش و زیباو به روزش شده بود.‌.. بعدها اعتراف کردم دلم میخواد تو هم به خودت برسی،روم نمیشد بهت بگم. الان شکر خدا خیلی اوکی شدن باهم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی چادرتو دوس داره بده بهش سر کنه. 

بدم میاد از این مدل مردا اسمشم گذاشتن غیرت!! در حالی ک غیرت ینی احترام ب خواسته ی زن، اینکه نذاری اذیت و ناراحت بشه، غیرت اینه. ن اینکه اونجارو بپوشون اینجا رو بپوشون. برو بابا مرتیکه

خیلی غمگین شدم با این تاپیک. استارتر عزیز، خواهر خوبم، جوگیر اوضاع پوشش این روزهای مردم نشو. چادر هیچ سختی نداره، چادر پرچم اعتقاد یک زن مومن محجبه هست. با عشق سرت کن. نیت قربه الی الله کن. 

به شخصه تو ۴۰ سال عمری که از خدا گرفته چادری ای ندیدم که فقط چادر برداشته باشه و پوشش کامل داشته باشه. همه شون کم کم حجاب رو تقلیل دادن و بعضی هم کامل برداشتن. از مانتو عبایی و روسری بلند شروع میشه به شال نصفه و نیمه و بلوز جلوباز و شلوار کوتاه ختم میشه. و فقط مسأله پوشش نیست که تبعات فرهنگی زیادی هم داره که جای بحثش اینجا نیست. منتها، راحت طلبیِ ما آدمها اینا رو توجیه می کنه که نه من حجابم رو کامل حفظ می کنم، نه من هیچی تو دلم نیست، دیگران نگاه نکنن و......

چادر دژ محکم یک زن هست و دشمن اسلام هم‌چون این موضوع رو فهمیده دقیقا دست گذاشته روی همون. روی حجاب روی چادر.

خواهر چادری عزیزم، به عنوان یک دوست، یک هموطن، به چادر حضرت زهرا قَسَمت می دم تو تصمیمت تجدیدنظر کن. 🌹🌹🌹🌹

ادم در طی سالها تغییر میکنه. نباید انقدر سفت باشیم و سختش کنیم

تغییر فکر و نظر حتما اتفاق می افته. ولی آیا ما اینو برای مرد هم قبول داریم؟ مثلا همسر شما بگه من اول ازدواج زن لاغر دوست داشتم، حالا دوست دارم چاق شی. خب آیا اولین واکنش شما این نیست که مگر روز خواستگاری ندیدی منو؟ درستش هم همینه. اصلا خواستگاری به چه درد میخوره؟ قراره توش با دیدگاهه، سلیقه و عقاید هم آشنا بشیم که اگر هم کفو ما بود انتخاب کنیم همو. 

من دیدمش ، خیلی خیلی ادم سنگین و موجهه و چشم پاکی هست.‌ولی جذب همکار خوش پوش و زیباو به روزش شده بود ...

خیانت دلیل موجه نداره و تو وکیلا و پزشکا هم بیشتره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830
خیلی غمگین شدم با این تاپیک. استارتر عزیز، خواهر خوبم، جوگیر اوضاع پوشش این روزهای مردم نشو. چادر هی ...

شادی جان شما وقتی این روزا میری تو خیابونا یا پاساژ ها احساس کلیت جیه؟ ناراحت و عصبانی میشی؟

اگه خیلی چادرتو دوس داره بده بهش سر کنه.  بدم میاد از این مدل مردا اسمشم گذاشتن غیرت!! در حالی ...

اگر همسر شما بخوان همزمان با شما با خانوم دیگه ای در ارتباط باشن، حاضرید به عقایدشون احترام بزارید؟ حاضرید نسبت بهشون این تعریف از غیرت رو داشته باشید؟

اگر همسر شما بخوان همزمان با شما با خانوم دیگه ای در ارتباط باشن، حاضرید به عقایدشون احترام بزارید؟ ...

ارتباط چ ربطی ب این قضیه داره؟؟؟ ن چ ربطی داره واقعا؟؟؟

بابا طرف دلش نمیخواد سر کنه، کاری ک از رو اجبار انجام بشه چه ارزشی داره؟؟ حالا هی زورش کنن

تغییر فکر و نظر حتما اتفاق می افته. ولی آیا ما اینو برای مرد هم قبول داریم؟ مثلا همسر شما بگه من اول ...

بله گلم

بهش حق میدم و سخت نمیگیرم خداشاهده.مثلا من دوست دارم لاغر و استخونی بشم،تا ۵۰ هم رفتم،اونم بسختی.همسرم گفت من پُرتو دوس دارم و اونطور برام جذاب تری، باز پُر شدم بخاطرش.اونم بخاطر من کوتاه میاد و منعطفه.مثلا خودش گفت چادرو بزار کنار و ارایش کن.حالا که ۳تا بچه دارم میگه نمیشه باز چادری بشی؟؟ گفتم نه شدمنده،سختمه با۳بچه. اونم قبول کرد.کلا انعطاف توی زندگی نیازه 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیانت دلیل موجه نداره و تو وکیلا و پزشکا هم بیشتره 

اوه اوه چون خودم کادر درمانم این مورد رو به عینه میبینم.افتضاااحه

من دیدمش ، خیلی خیلی ادم سنگین و موجهه و چشم پاکی هست.‌ولی جذب همکار خوش پوش و زیباو به روزش شده بود ...

پس باید این چرخه از بین بره. همه زنها اگه زیبایی و‌خوش پوشی و به روز بودنشون رو برای همسر خودشون نگه دارن و در جامعه با پوشش معیار اسلامی ظاهر بشن، جلوی بسیاری از این خیانتها گرفته میشه،‌مگر در مواردی که برخی مردها واقعا بیمار هستن و نمیشه کاریشون کرد.

نه چادری بودم به اجبار خانواده اینم گفت چادرت برات مهمه منم جو گیر شدم الکی دفاع کردم حالا بخاطر ...

وقتی انقد تاکید کرده قبل ازدواج و الانم براش مهمه به نطرم برندار چون در ظاهرم چیزی نگه بهت نسبت بهت دلچرکین می شه و تو دلش می مونه  و از چشمش میفتی برا همیشه ...دیدم که می گم 

بله ممکنه تغییر کنه، ولی قطعا این تغییر باید با رضایت شریک زندگی باشه. چون من از اول شرایط مطلوب ایش ...

ببین یه آدم بالغ اینقدر عقلش رشد کرده که خودش واسه طبیعی ترین حق زندگیش خودش تصمیم بگیره و قطعا هرکس بر اساس سلیقه و عرف خانواده لباسشو انتخاب میکنه 

اینکه یه نفر قبلا چادری بوده و الان دوست داره مانتو بپوشه ولی حجابش همچنان رعایت بشه ولی شوهرش اجازه نده به نظرم دور از انصاف و انسانیته