2777
2789
عنوان

صبح دوباره قبل رفتن همسرم بحث چادر رو کشیدم وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 96 پست
ادما عوض میشن‌. مخصوصا ادمای سالم‌ و غیرمتعصب. رفتار طبیعی انسانیه.قرار نیست اول زندگی هرچی هستیم تا ...

من خودم مشکلی ندارم خوبه حجاب البته مانتو داشتن هم خوبه یه جای که دوتا جوان قدم میزنن نیاز نیست همش چادر باشه مثلا پیش خانواده ها اره مشکلی نداره ولی دوتای برن بگردن قدم زدن تو خیابون نیاز نیست حتما چادر باشه وقتی پوشیدس لباس هاش

من خودم چادری بودم و هستم، ولی وقتی دخترم به حدی بود که باید بغلش میکردم.

خودم گذاشتم کنار، واقعا سخت بود، با بچه و کیف، بچه هم هی سنگین تر میشد.

باهاش صحبت کنین.

من البته جاهایی که همسرم بود، یا با ماشین شخصی میرفتیم سر میکردم.

اینجور نبود بگی ، کلا دیگه سر نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مانتو عبایی بخر از اون شروع کن تو مسافرت ها هم سرت نکن کم کم عادی میشه براش

من چادری ام‌ولی الان بخاطر دیسک و گرفتگی مکرر عضلات نمیتونم با چادر بچه نوزادمو راحت بغل یا جابجا کنم اجبارا جایی با بچه میرم‌ چادر نمیذارم

واه حالا چرا اجازه میگیری من نمیدونم اون پوشش تو هست نه همسرت ،اگه اینطوریه تو‌ هم باید بهش زور بگی ،بگی باید تو تابستون پالتو زخیم بپوش تا جونت بالا بیاد،یعنی چی واقعا ؟؟؟ اون پوشش تو هست خودت باید اختیار داشته باشی هرموقع دلت خواست سر کنی هر موقع اذیتی درش بیاری ،چرا شوهرتو سر خودت لوس میکنی که واسه همه چیت باید نظر بده 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بگو مانتویی محجبه میشم

مانتوهای حجاب الان خیلیییی شیک شدن

منم چادری بودم،ولی خودش دلش خواست چادرو بزارم کنار

دوستم تازگی ها شوهرش خیانت کرده ،وکیله ،هر دو مذهبی.

حالا چادرو گذاشته کنار به خودش حسابی میرسه،شوهرش بشدت راضی و خوشحال شده.    خودم تشویقش کردم به خودش برسه.‌  

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بستگی داره همسرت چه قدر به چادری بودن شما حساسه. من برادرم چادری بودن خانمش یک معیار اساسی برای انتخاب همسر بود. الان خانمش بخواد چادر رو برداره من خودم احساسم اینه سر برادرمو کلاه گذاشته و می خواسته خودشو به برادرم بندازه. چون برادرم اگه می خواست خانم مانتویی بگیره 1000 تا مورد بهتر و خوشگل تر و پولدارتر بود.   درست و غلط رو نمی گم ها. احساس طرف مقابل رو برات گفتم. حالا خودت تصمیم بگیر

خب بالاخره آدمها بر اساس معیارهایی همو انتخاب میکنن. مثلا من از اول دلم میخواست شوهرم مردانه لباس بپ ...

آدما هم سلیقشون هم نظرشون ممکنه تغییر کنه شما کسی رو نمیتونی مجبور کنی همیشه یه نظر داشته باشه خصوصا توی بحث پوشش 

[QUOTE=299835570]من یه زمانی چاق شده بودم شوهرم میگفت چادر بپوش منم میپوشیدما ولی بدم میومد هی میگفتم نمیخوام سر کن ...[/QUOTEوقتی چاق شده بودی وزنت چند بو د وقدت چنده

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

خب بالاخره آدمها بر اساس معیارهایی همو انتخاب میکنن. مثلا من از اول دلم میخواست شوهرم مردانه لباس بپ ...

ادم در طی سالها تغییر میکنه. نباید انقدر سفت باشیم و سختش کنیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من خودم مشکلی ندارم خوبه حجاب البته مانتو داشتن هم خوبه یه جای که دوتا جوان قدم میزنن نیاز نیست همش ...

بله.در مورد اون حرفتون گفتم که چون اول زندگی با چادر دیدن و پسندیدن دیگه باید همینجوری بمونن خانومشون. این حرف درستی نیست. انسانی که از لحاظ روانی سالمه مدام در حال تغییر کردن در رفتار و اعماله و اعتقاداته 

آدما هم سلیقشون هم نظرشون ممکنه تغییر کنه شما کسی رو نمیتونی مجبور کنی همیشه یه نظر داشته باشه خصوصا ...

بله ممکنه تغییر کنه، ولی قطعا این تغییر باید با رضایت شریک زندگی باشه. چون من از اول شرایط مطلوب ایشون رو میدونستم و رضایت دادم که وارد زندگیش شم.

وگرنه همسر ایشون هم میتونه بگه من اول که با تو ازدواج کردم زن چاق دوست داشتم، حالا نظرم تغییر کرده لاغر دوست دارم.

بستگی داره همسرت چه قدر به چادری بودن شما حساسه. من برادرم چادری بودن خانمش یک معیار اساسی برای انتخ ...

بیچاره زن برادرتون که باهاش از طرف همه تون مثل کالا برخورد میشه. خدا ایشالا یه راه درست بذاره جلوی پاش زرای فرار یا اقتدار نشون دادن