2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میریزم یه مدت خوب میشه باز دوباره شروع میشه.. مال من شدیده

خب منم اول روغن بنفشه از یه جایی خریدم که تاثیری نداشت،روغن بنفشه باید اصل باشه،بله من دوسال سردرد مداوم داشتم

راضی هستی؟ سخت نیست؟ 

اره عزیزم، یدونه سرم داخلش چندتا آمپول بود زد ،دیگه اذیت نمیشم ،مخصوصا زمستون اصلا بینیم کیپ نشد،تازگیا هم رادیولوژی واسه سینوس هام رفتم گفت سالمه فقط حساسه باید مراقبت کنی 

کدوم شهری؟من شیرازم روغن اصل چجوریه؟ 

من تهرانم،خوشبختانه طب اسلامی شیراز هم شعبه دارن،خیابان حضرتی(سردزک)پاساژ حدیش،طبقه زیر همکف پلاک ۲

تلفن تماس۰۹۳۷۴۰۴۲۵۵۵/۰۹۱۷۲۴۴۱۰۰۶

عزیزم پیج اینستاگرامشونtebbeislami اون پیجی که۴۵۸ کا فالور داره،برای مشاوره حضوری حتما برو مشکلتو بگو دارو میده بهتون

مرسی ممنون.. حتما

من وقتب روغن بنفش ریختم اینقدر عفونت از بینیم خارج شد که میگفتم این همه عفونت کجا جا شده بود،شما روغن بنفشه استفاده کردی باعث خارج شدن عفونت از بینیت شده؟

من وقتب روغن بنفش ریختم اینقدر عفونت از بینیم خارج شد که میگفتم این همه عفونت کجا جا شده بود،شما روغ ...

آره.. مخصوصا پارسال ک بارداربودم فقط با روغن بنفشه.. چون نمیشد دارو خورد.. خیلی از بینیم عفونت اومد.