یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بمن هم این قرص رو داده و گفته ۳۷,هفته و یکروز سزارین میکنه منم نگرانم ،ریه تو این هفته کامله
عزیزم شما چند هفته ای چه علایمی داری؟ دارو چی مصرف میکنی؟ من یکی دو روز دیگه میرم توی ۳۷ هفته. امروز رفتم دکتر بهم قرص ایزوپروین روزی یکی و آمپول فمولایف داد دوتا گفته هفته ای یه دونه بزن.
عزیزم شما چند هفته ای چه علایمی داری؟ دارو چی مصرف میکنی؟ من یکی دو روز دیگه میرم توی ۳۷ هفته. امرو ...
منم ۳۴هفته هستم دردهای شدید روی واژن دارم بخصوص موقع بلند شدن و نشستن ،خیلی درد دارم ،برام قرص ایزوپروبین و شیاف پروژسترون تجویز کرده و هشتم هم وقت سزارین داده که میشم ۳۷هفته و یکروز
ایشالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی ت رو صحیح و سالم بغل کنی منم دعا کن عزیزم فقط شما تا حالا آمپول ...
اره عزیزم هشت مرداد نامه بستری داده ،و امپول هم گفت نیازی نیست البته اول مرداد گفت بیا بررسی وزن جنین رو انجام بدم ،شاید اون موقع تجویز کنه هفت روز قبل عملم