2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا. آمپول فمولایف و قرص ایزوپروپن هم داد 

بمن هم این قرص رو داده و گفته ۳۷,هفته و یکروز سزارین میکنه منم نگرانم ،ریه تو این هفته کامله 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
بمن هم این قرص رو داده و گفته ۳۷,هفته و یکروز سزارین میکنه منم نگرانم ،ریه تو این هفته کامله 

عزیزم شما چند هفته ای چه علایمی داری؟ دارو چی مصرف می‌کنی؟ من یکی دو روز دیگه میرم توی ۳۷ هفته. امروز رفتم دکتر بهم قرص ایزوپروین روزی یکی و آمپول فمولایف داد دوتا گفته هفته ای یه دونه بزن.

آمپول بتا هم داد اونو نمیدونم بزنم یا نه

عزیزم شما چند هفته ای چه علایمی داری؟ دارو چی مصرف می‌کنی؟ من یکی دو روز دیگه میرم توی ۳۷ هفته. امرو ...

منم ۳۴هفته هستم دردهای شدید روی واژن دارم بخصوص موقع بلند شدن و نشستن ،خیلی درد دارم ،برام قرص ایزوپروبین و شیاف پروژسترون تجویز کرده و هشتم هم وقت سزارین داده که میشم ۳۷هفته و یکروز

من از چهارهفته ست که بشدت درد دارم الان با قرص و شیاف بهترم کمی،شیاف هر شب و قرص هر دوازده ساعت ،امپول ریه گفت نیاز نیست بمن ،ولی استرس دارم خیلی

منم ۳۴هفته هستم دردهای شدید روی واژن دارم بخصوص موقع بلند شدن و نشستن ،خیلی درد دارم ،برام قرص ایزوپ ...

ایشالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی ت رو صحیح و سالم بغل کنی منم دعا کن عزیزم

فقط شما تا حالا آمپول تشکیل ریه نزدی؟ 

۸ مرداد بهت وقت داده؟

من از چهارهفته ست که بشدت درد دارم الان با قرص و شیاف بهترم کمی،شیاف هر شب و قرص هر دوازده ساعت ،امپ ...

خب آخه منم شنیدم ۳۴ هفته رو پر کنی دیگه ریه کامله. برای من نوشته اما نمی‌خوام بزنم. 

ایشالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی ت رو صحیح و سالم بغل کنی منم دعا کن عزیزم فقط شما تا حالا آمپول ...

اره عزیزم هشت مرداد نامه بستری داده ،و امپول هم گفت نیازی نیست البته اول مرداد گفت بیا بررسی وزن جنین رو انجام بدم ،شاید اون موقع تجویز کنه هفت روز قبل عملم