2777
2789
سلام به دوستای گلم من قبلا یکبار حج رفتم امسال قراره دوباره برم اما چون هیچ نوزادی تو فامیل نبود که بخوام براش چیزی بگیرم از قیمت های لوازم بچگانه خبر ندارم می خواستم بدونم کسی از اونجا خرید کرده؟ چی خریده که ازش راضی بوده؟ از کجا؟ و به نفع بوده یا نه؟به نظر شما ارزش داره یا نه از همین تهران بخرم؟ ببخشید سوالام زیاد شد ولی ممنون میشم جواب بدین
در دنیا تنها یک قلب است که برای تو می طپد آن هم قلب خود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطره جون خوب گفتی پلازا جنساش خوب بود منم پارسال تیر ماه اونجا بودم اما امسال اگه خدا بخواد اسفند یا فروردین میریم

سلام دوست خوبم

اونجا قیمتها فوق العاده ارزونه

مخصوصا حراجیها

من یک کاپشن فوق العاده شیک با شلوار لیش و یک بلوز زیر ( سه تکه ) به قیمت 7 هزار تومن خریدم

ولی ایجا همون شکلی تازه با کیفیت پائین تر 60 هزار تومن بود

خیلی هم راحت میتونی انتخاب کنی چون اونقدر زیاده که حد نداره و خیلی هم خوشگل هستن

این فرصتو هرگز از دست نده
عزیزم لباس و کفش بچه اونجا خیلی ارزونه
نه فکر کنی تو حراجیها اتفاقا تو فروشگاههای بزرگش و لباسهای مارک دار و خوب
مامان من تیر ماه مکه بود
کل لباسهای سیسمونی منو از اونجا اورد
البته مدینه خیلی شیک تره تا مکه
آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...
سلام نمایندگی مادرکر / نکست / مارکس اند اسپنسر و خیلی مارکای خوب اونجا هست لوازم بهداشتی هم همه جور هست سرهمی های نکست عالین زیرپوشای دکمه دار مارک اسپنسر هم خیلی خوبن مادر کر بعضی از تریکو هاش تو شستشو کش میاد راستی تو سیتی پلازا مدینه هم سیسمونی خوبی میشه گرفت من واسه دختر عمم از مدینه واسه خودم هم از مکه مدینه سیسمونی گرفتم همه چی به جز تکه های بزرگ البته بارت سنگین میشه اما کیف داره خوش بگذره التماس دعا...دلم واسه اونجا پرپر میزنه.
دوستای گلم ممنون که با حوصله جوابمو میدین رجینا جون آدرس نمایندگی های مادرکر / نکست / مارکس اند اسپنسر رو از کجا بیارم؟ازشون بپرسم میدوننن؟ یا اینترنتی ؟
راستش من دفعه پیش اصلا مکه خرید نکردم دلم نمیود مسجد الحرام و ول کنم برم خرید همه ی سوغات ها رو هم از مدینه خریدم براهمین تاکیدم بیشتر رو مدینه است
مادرکر مکه توی ابراج روبه روی حرم مدینه پایین هتل اوبروی اونم کنار حرمه باز مدینه پاساژ دخیل خیابون سلطانه کلا خیابان سلطانه خیلی مغازه های خوبی داره نکست هم همینجا کنار مادرکر هست مارکس رو نمیدونم بعد از آخرین سفر من باز شده اما همون مدینه است توی سایتاشون آدرسای کشورهای مختلفو دارن . توی فصل حج مانگو حراجش عالیه هرروز هم جنس جدید حراجی میاره اونم مدینه خیابان سلطانه مکه خیابان عزیزیه است