یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچی نمازش مبخونی میندازی ب گردنت یا بازو سمت. راستت
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
حرز امام جواد برا چشم زخم حل مشکلات خیلی چیزاس نوشتنش کار هرکسی نیس چون نماز داره ساعت سعد داره
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
حرز امام جواد برا چشم زخم حل مشکلات خیلی چیزاس نوشتنش کار هرکسی نیس چون نماز داره ساعت سعد داره ...
شما نتیجه دیدید؟من دارم اما برای باطل السحر خوب بود
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
عزیزم ب اسم طرف فقط باید نوشته بشه خیلی ها هستن دستی مینویسن حتی بدون وضو و این درست نیس چون اصلش روی پوست اهو نوشته میشه و ب اسم اون طرف نمازش خونده میشه و اینکه هر ساعتی در طول روز و هر روز نمیشه نوشت روزا و ساعتا خاصی هس
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
شما نتیجه دیدید؟من دارم اما برای باطل السحر خوب بود
برا باطل کردن سحر هم هس. من برا چشم زخم بوده کلا زندگیم تو مرکز حرفا و چشما خیلی هاس