2777
2789
عنوان

خانم هایی که تازه زایمان طبیعی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست
بخدا استرس این‌ ندارم که سن بارداریم کمه چون از یکماه پیش آمپول بتا زدم برای ریه از طرفی وزن بچه اوک ...

انشالله همه چیز همونطور که دوس داری جلو بره و سالم و سلامت باشین هر دو😍

لطفا واسه منم دعا کن بچم به موقع و سالم بیاد بغلم.منم پروژسترون میزنم واسه زایمان زودرس.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
نه انشالله سر موقع زایمان می کنی الان خیلی زوده کم کم دو هفته دیگه جا داری اگه دردات شروع بشه به شوه ...

انشالله عزیزم دعا کن برام زود زایمان نکنم

آره زنگ بزنم که میتونه بیاد ولی ۴ ساعت راه داره برای اینکه بهمون برسه 

بنده خدا خودش گفته اگه مجبور نبود نمیرفت یه اداره معطل این کارش بودن مجبور بود بره ولی گفته هر زمان از شبانه روز زنگ بزنیم که دارم زایمان میکنم مپره ماشین میاد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساک بیمارستان و بستی ؟ دکتر و بیمارستان مشخص؟ دردات شروع شد واستا هر ده دقیقه یکبار که شد اسنپ بگیر ...

قربونت برم

مرسی از پیامت یه حس آرامشی بهم داد آره هم بیمارستانم اوکیه هم دکترم برای اونجا هم بهم نامه داده که به محض پذیرشم بهش زنگ بزنن برسونه خودشو 

مامانم زن زرنگ و با سوادیه  البته  اگه شرایط عادی پیش بره و به قول شما دردا کم کم شروع بشه شاید بتونه از پس منو پسرمو آوردن وسایل بر بیاد فقط میترسم یه مورد خاصی بشه مثلا کیسه آبم یهو پاره بشه و زود بچه بیا  یا از این ترسا ی این مدلی 

ساک و سایلم رو کامل از یکماه پیش بستم گذاشتم راهروی جلو در اینقدرررر آماده😅🥲

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
انشالله همه چیز همونطور که دوس داری جلو بره و سالم و سلامت باشین هر دو😍 لطفا واسه منم دعا کن بچم ب ...

عزیزم انشالله برای شما هم سر موقع دنیا بیاد

واقعا میفهمم چقدر استرس داری الان 

چون منم یهو یکماه پیش یه دکتر سنوگراف الکی الکی ترس انداخت به جونم و گفت احتمال زایمان زودرس داری همون روز هم دکترم نبود و چهارشنبه بود خلاصه رفتم اورژانس مامایی اونا هم الکی گفتن احتمالش هست نگم بهت تا شنبه شد و رفتم دکترمو گفت همه اونا غلط اضافه کردن و الکی تورو به استرس انداختن و هیچ خبری نیست چی کشیدم

واقعیتش از اون روز دیگه این ترس از من دور نشد که نشد 

عزیزم انشالله برای شما هم سر موقع دنیا بیاد واقعا میفهمم چقدر استرس داری الان  چون منم یهو یک ...

ممنونم.

من انقباض دارم متاسفانه.بچه هم بریچه  بیشتر اذیت میشم همش به طرف واژن ضربه میزنه.

بعضی وقتا یه جوری درد دارم که میکم حتما الانه که بزام.

این دوماهمم بگذره خلاص میشم.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
قربونت برم مرسی از پیامت یه حس آرامشی بهم داد آره هم بیمارستانم اوکیه هم دکترم برای اونجا هم بهم نا ...

تا مامانت هست از هیچی نترس اگه تنها بودی می گفتم خطرناکه ولی حتی کیسه ابم بترکه یکی دوساعت وقت داری خودت و به بیمارستان برسونی شوهرتم که سر ۴ ساعت میاد تا تو بستری بشی اومده اصلا به اینچیزا فکر نکن هر وقت امد خوش امد 

پس چرا من تو هفته ۳۹ هستم اصلا دردی ندارم؟؟شکمم دیگه داره جر میخوره بیا لطفا

نزدیکی داشته باش.پیاده روی فراوون

پس چرا من تو هفته ۳۹ هستم اصلا دردی ندارم؟؟شکمم دیگه داره جر میخوره بیا لطفا

عزیزم انشالله نی نی شما هم دنیا میاد به سلامت فقط اگه طبیعی میخوای شروع کن به ورزش های مخصوصی که برای براداریه و پیاده روی زیاد و پله روی (از پله بالا پایین رفتن خیلی خوبه) 

نزار بیشتر بکشه که خدایی نکرده مجبور به سزارین بشی

تا مامانت هست از هیچی نترس اگه تنها بودی می گفتم خطرناکه ولی حتی کیسه ابم بترکه یکی دوساعت وقت داری ...

😘😘😘