2777
2789
عنوان

قطعی برق در کرج

207 بازدید | 5 پست

سلام تاالان آب قطع بود الا برق هم قطع شد دیگه اگه امید به آب داشته باشم بخاطر قطعی برق نمیتونم روش حساب کنم چون پمپ کارنمیکنه.!!! اونایید که کرج هستید زنگ میزنم ۱۲۱ خط رو مشغول گذاشتن..شما هم این مشکل رو دارید؟برقتون چند ساعت قطع بود؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساعت قطع نشده ولی از ظهر تا الان دوبار رفته ... الان هم نداریم  در حد نیم ساعت بوده

ای بابا ۱۲۱ وقتی خط رو مشغول میکنن به ساعت میکشه اخه ما آب هم از ۴ صبح قطع بوده دارم تلف میشم از گرما واقعا ..یک هفتس بعد از ۱۷ روز مشکل سد کرج اون همه بی آبی.. الان   هم باز آب مداوم قطع میکنن۱۲ ساعتی ..انقدر زنگ زدم به ادارات فقط گفتن باشه پیگیری میشه و تمام...