2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته بیایین درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 40 پست
سیاست لازم نیست باید بری تو عمق جمله دوست داشتن خودت و کلیشه ای نبینی این جمله رو.

چطور یعنی 

مغزم قفل شده

کاش یکی راهنماییم کنه 💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
 خدا کمکتون کنه

آمین💔

اولین باره دارم درد و دل میکنم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمین💔 اولین باره دارم درد و دل میکنم

عزیزم هروقت دلت گرفت دردودل کن 

اینجا کسی کسی رو نمیشناسه که 

یه عالمه ادم با تجربه مشابه شما هستن 

این دنیا همینه رنج و عذابه همش من الان شوهر ندارم مشکلات شوهر داری ندارم ولی میگم کاش به جای مشکلات الانم یه شکست عشقی سختی میخوردم بهتر بود 

هرکس به نحوی درگیره 

اگه میتونی و شرایطش همه جوره هست مثل مستقل بودنو پول داشتن و دل داشتن جدا شو 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
ربطی به مهر مادریت نداره. مربوط به شخصیتته که جنس مرد رو برتر میبینی و کوتاه میای  باید سلیطه ...

چند با در آوردم ولی تنها کسی که این وسط مشکلی براش پیش نیومد اون بود ده برابر خوردم پسرمم کلی گریه کرد 

مامان صدرا زهرا  فروردینی
عزیزم هروقت دلت گرفت دردودل کن  اینجا کسی کسی رو نمیشناسه که  یه عالمه ادم با تجربه مشاب ...

من عقدم عزیزم مشکل هم آنجنان داریم بحث و دعوای ما همیشه بخاطر کسی بوده خیلی هم دوسش دارم نباشه دیگه نمیتونم زندگی کنم خیلی غر میزنم خستش کردم دیگه

به جایی رسیده که میگه دیگه این زندگی رو نمیخوام

کاش یه باتجربه بود کمکم میکرد 😞💔

عزیزم هروقت دلت گرفت دردودل کن  اینجا کسی کسی رو نمیشناسه که  یه عالمه ادم با تجربه مشاب ...

همه ی اینکارا تا وفتی میشه که متهد به بچه نداری همین که مستقل بشی حتی اگه جدا بشی هم بخاطر قوانین بچه رو ازت میگیره و دست این و اون با یه عالمه عقده بزرگ میشه

مامان صدرا زهرا  فروردینی
من عقدم عزیزم مشکل هم آنجنان داریم بحث و دعوای ما همیشه بخاطر کسی بوده خیلی هم دوسش دارم نباشه دیگه ...

عزیزم 

منم مجردم ولی چیزی که دارم از اطرافیانم که متاهلن میبینم اینه که زنا واقعا سخت میگیرن 

توقعاتو بیجا خیلی دارن 

مردا واقعا زیاد شبیه ما نیستن و انتظارات مارو ندارن 

سخت نگیر زیاد 

وقتی میخوای جرو بحث کنی بهش زنگ نزن یا نرو ببینش تا وقتی که حالت خوب شد 

کینه به دل نگیر و قهر نکن الکی یا بعدش سریع اشتی کن 

زمان عقد و نامزدی هم طبیعیه مشکلات همه دارن

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
همه ی اینکارا تا وفتی میشه که متهد به بچه نداری همین که مستقل بشی حتی اگه جدا بشی هم بخاطر قوانین بچ ...

اره دقیقا بچه رو نمیشه تنها گذاشت 

من مخالف طلاق کسی که بچه داره هستم 

یا نباید بچه بیاری یا اگه اوردی تا تهش باید وایسی

عزیزم  منم مجردم ولی چیزی که دارم از اطرافیانم که متاهلن میبینم اینه که زنا واقعا سخت میگیرن&n ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم الهی خوشبختی دنیا و آخرت نصیبت بشه🌹

برام دعا کن😭💚

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم الهی خوشبختی دنیا و آخرت نصیبت بشه🌹 برام دعا کن😭💚

عزیزم ممنون 

انشاءلله شما هم مشکلاتتون حل بشه  

عزیزم ممنون  انشاءلله شما هم مشکلاتتون حل بشه    

الهی آمین🥺💚